2022-10-25 00:01:36
Φωτογραφία για Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας: Επισκέψεις σε δομές υγείας ΓΝ Μεσολογγίου - ΚΥ Αιτωλικού



Σήμερα 24 Οκτωβρίου κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε επισκέψεις σε δομές υγείας στη δημοτική ενότητα Μεσολογγίου (ΓΝ Μεσολογγίου - ΚΥ Αιτωλικού).



Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για διάφορα θέματα - προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε δομή υγείας ξεχωριστά και συνολικά για την ποιότητα της παρεχόμενης δημόσιας υγείας τοπικού και περιφερειακού επιπέδου.



Το Εθνικό Σύστημα Υγείας έμπνευση και υλοποίηση του ΠΑΣΟΚ (έργο του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά), στη διάρκεια της λειτουργίας του παρουσίασε και παρουσιάζει δυσλειτουργίες!!! Τόσο σε έλλειψη προσωπικού όσο σε μέσα και χώρους.



Καταγράφηκαν τα προβλήματα αλλά και οι προτάσεις όπως μας τις ανέφεραν οι διοικήσεις. Θα αξιολογηθούν - κωδικοποιηθούν και οι λύσεις που θα δοθούν θα είναι η σύγχρονη απάντηση του τομέα υγείας ΠΑΣΟΚ για όλους του Έλληνες. Για ένα νέο ΕΣΥ με πόρους, μέσα αλλά και προσωπικό που θα εγγυάται τη δημόσια υγεία.



Οι σημερινές συναντήσεις χαρακτηρίζονται “συναντήσεις” μνήμης Φώφης Γεννηματά.



Παραβρέθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ο Γραμματέας Γιώργος Ζήσιμος, οι υπεύθυνοι τομέας υγείας Ιωάννης Αλεξόπουλος και Διονύσης Σαμαράς και η Δήμητρα Κατσινούλα. Επίσης παραβρέθηκε  ο Δημοσθένης Καπόνης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ



Εκ μέρους της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου ο Ευάγγελος Αλαφοδήμος



Το κλιμάκιο ευχαριστεί, την Αναπληρώτρια Δ/τή του ΓΝ Μεσολογγίου κα Φιλιπποπούλου Ελένη, τον Πρόεδρο Εργαζομένων κο Κώστα Καραγκούνητον και  τον Δ/ντή του Κ.Υ Αιτωλικού κο. Γιάννη Αναγνωστόπουλο,στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών ο ποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο ΚΥ και την τοπική κοινωνία του Αιτωλικού, για την υποδοχή και την ενημέρωση που μας παρείχαν, παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις, στο χώρο της εργασίας τους.


 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ