2022-10-25 13:30:02
Φωτογραφία για ΣΑΣΜΟΣ: Ο Μαθιός ζητά από τη Βασιλική να παντρευτούν σε τρεις ημέρες! (Δείτε το sneak preview)
Η Αργυρώ καταφέρνει και το σκάει απ’ τον Αστέρη, χωρίς αυτός να αντιληφθεί την παρουσία της στο σπιτάκι. Αργότερα, όμως, έχει να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια του Σταύρου, για την εξαφάνισή της όλη τη μέρα. 

Ο Νικηφόρος φτάνει στο χωρισμό με την Τζένη, ενώ ο Μαθιός προτείνει στην Βασιλική να παντρευτούν σε τρεις μέρες. Η Καλλιόπη δέχεται από τον Κώστα έναν εκβιασμό. Την ίδια στιγμή η Αιμιλία προσπαθεί να αποτρέψει την Στέλλα από την εμπλοκή της με τον Ευθύμη, ο οποίος, παράλληλα, καταστρώνει τις παρανομίες του. 

Ο Λευτέρης δημιουργεί μια ψεύτικη ιστορία για να δικαιολογήσει στην Θοδώρα τις δύο ταυτότητες και καταφέρνει να την πείσει. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο, που τον κατηγορεί για προδοσία. 

 Λίγο αργότερα, γίνεται το τραπέζι στο σπίτι της Μαρίνας, όπου ο Παύλος δέχεται τον αρραβώνα της με τον Αντώνη. Εκεί ο Παύλος μαθαίνει από την Άσπα ότι ο Κώστας έχει κάποιες πληροφορίες, που μπορεί να του φανούν χρήσιμες και προσπαθεί να προλάβει την δολοφονία του Κώστα, που ο ίδιος έχει δώσει εντολή στον Ευθύμη να καταστρώσει. 

 Δείτε το sneak preview εδώ:

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ