2022-11-15 15:34:31
Φωτογραφία για Επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης στο Αγρίνιο-συναντήσεις στα δικαστήρια (φωτο)
Στο επίκεντρο οι αλλαγές στον δικαστικό χάρτη της χώρας

Λίγο μετά τις 11 το πρωί αφίχθη στο Αγρίνιο και στο δικαστικό μέγαρο της πόλης ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, στο πλαίσιο περιοδείας κυβερνητικού κλιμακίου στην Αιτωλοακαρνανία.. Το παρόν έδωσαν ο βουλευτής και πρώην υπουργός Σπήλιος Λιβανός , πολιτευτές και στελέχη της ΝΔ και πολλοί δικηγόροι.

Ο κ. Τσιάρας κατευθύνθηκε στην αίθουσα του δικηγορικού συλλόγου, όπου και του απευθύνθηκαν ερωτήματα που άπτονται αλλαγών της νομοθεσίας και την αναμόρφωση του διοικητικού δικαστικού χάρτη.

«Η εξέταση του δικαστικού χάρτη πρέπει να γίνει με εθνική στρατηγική και όχι τοπική», απάντησε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Και σε δηλώσεις του στη συνέχεια ο υπουργός, δεν έδωσε μια σαφή απάντηση σχετικά με τις πιθανές αλλαγές στον δικαστικό χάρτη της χώρας, θέμα που «καίει» τον νομικό κόσμο και οχι μόνον και δήλωσε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει η πρόταση Πικραμένου για τη διοικητική δικαιοσύνη, η οποία και είναι αντικείμενο επεξεργασίας από ομάδα εργασίας του υπουργείου.

Ο υπουργός σε δηλώσεις του, στάθηκε ιδιαίτερα στο «μεταρρυθμιστικό έργο» της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη, στον δικαστικό χάρτη αλλά και στα έργα της Περιφέρειας που εκτελούνται στο δικαστικό μέγαρο.
agriniopress
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και στην Cosmote Tv το ΑΝΤ1+
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και στην Cosmote Tv το ΑΝΤ1+
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ