2022-11-17 08:20:37
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 2047: Νέο παιχνίδι από Έλληνες developers
Μια ακόμη ελληνική ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται τη βοήθειά σας! Ο λόγος γίνεται για την Underdog Virtual, η οποία εδρεύει στην Αθήνα και ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά το πρώτο της παιχνίδι, το Phobos Subhuman. Το εν λόγω project, πέρα από το γεγονός ότι κατασκευάζεται από Έλληνες developers, έχει πολύ έντονο το ελληνικό στοιχείο, αφού η δράση του διαδραματίζεται στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, έχουμε να κάνουμε με ένα action-adventure indie, το οποίο θα μεταφέρει τους παίκτες στην post-apocalyptic Αθήνα το έτος 2047. Το παιχνίδι συνδυάζει σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά θέματα με ένα μείγμα ιστορικών γεγονότων και μυθοπλασία. Αναλυτικότερα, η ιστορία του μας μεταφέρει πίσω στην πρώτη αποστολή στον πλανήτη Άρη, με μια ομάδα αστροναυτών να επισκέπτεται τον Φόβο και να εξαφανίζεται μυστηριωδώς το 2026. 

Περίπου είκοσι χρόνια μετά, η κόρη ενός από τους αστροναύτες της αποστολής, η Δανάη, προσπαθεί να λύσει το άλυτο μέχρι στιγμής μυστήριο
. Τώρα, οι developers ζητάνε τη βοήθειά σας, αφού ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια καμπάνια χρηματοδότης του project στο Kickstarter. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε τη σχετική σελίδα του Phobos Subhuman στην πλατφόρμα και να το ακολουθήσετε, έτσι ώστε να λάβετε ειδοποίηση όταν ξεκινήσει η καμπάνια. Παρακάτω θα βρείτε το επίσημο Kickstarter trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς και το επίσημο story trailer H κυκλοφορία του Phobos Subhuman αναμένεται να πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες, πιθανά πριν το 2023.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ