2022-11-18 13:30:09
Φωτογραφία για Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: «Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να πάει στο πλευρό της ως συμπαρουσιαστής, πλανάται»...
Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με τη συνεργασία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της στο Happy Day.

Αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε τη λέξη «συμπαρουσιαστής» που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, επισημαίνοντας ότι «μην τρελαθούμε τώρα, ότι η Ελένη πήρε συμπαρουσιαστή;».

«Μπορεί έτσι να του είπε για να τον κλείσει. Εγώ όταν είδα το όνομά του στην Ελένη Μενεγάκη, έτσι σκέφτηκα» αποκρίθηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Η Ελένη Μενεγάκη, όπως τη ξέρω εγώ και όπως ξέρω ότι διαχειρίζεται τις συνεργασίες της, δεν έχει ανάγκη να πλασάρει σε κάποιον μία διαφορετική πραγματικότητα. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να πάει στο πλευρό της ως συμπαρουσιαστής, πλανάται. Τώρα η Ελένη σαν παρουσιάστρια να νιώθει τόσο άνετα με κάποιον που να του δώσει χώρο και τηλεοπτικό αέρα, ώστε να είναι σχεδόν στο πλάι της, ok» είπε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της.

«Ας αφήσει ο Γιώργος την εκπομπή της Ελένης και ας κοιτάξει τους δικούς του συνεργάτες. Ο Γιώργος θα πει στην Ελένη πώς θα διαχειριστεί τους ανθρώπους της εκπομπής της; Η Ελένη πάντα έτσι ήταν, δεν άλλαξε. Μπορεί να υπάρχει λόγος, δεν τον ξέρουμε αυτόν» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ