2022-11-27 21:11:48
Φωτογραφία για Απλός τρόπος για να διατηρούνται φρέσκες οι συνθέσεις με φυσικό πράσινο
Το φυσικό πράσινο είναι από τα πιο καλαίσθητα στοιχεία για χριστουγεννιάτικη διάκοσμηση και μοναδικό  μειονέκτημα των φυσικών συνθέσεων ότι δεν διατηρούνται φρέσκες  για μεγάλο διάστημα,  όταν  δεν πρόκειται για επιτραπέζιες  συνθέσεις και τα κλαδια  δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε δοχείο με νερό.

Ο συγκεκριμένος τρόπος δημιουργίας τους από το inmyownstyle.com είναι πραγματικά  πολύ πρακτικός και επιτρέπει κάθε τύπου σύνθεσεις  με φυσικό πράσινο να διατηρούνται φρέσκες για μεγάλο διάστημα. 

Εκτός από φυσικά πράσινα κλαδιά θα χρειαστείτε σφουγγάρι ανθοδετικής (σε όλα τα ανθοπωλεία), μια μεταλλική κρεμάστρα, σύρματα πίπας χειροτεχνίας ή δεματικά και μερικούς συνδετήρες στερέωσης. 

Αρχικά  λυγίστε το κάτω τμήμα της κρεμάστρας προς τα πάνω και πιέστε τα δύο πλαϊνά μέρη, έτσι ώστε η κρεμάστρα να χωρά να  τοποθετηθεί πάνω στο σφουγγάρι με το κρέμασμα  να προεξέχει.  


Χρησιμοποιείστε δύο σύρματα πίπας  και τους συνδετήρες για  συγκρατήσετε σταθερά την κρεμάστρα πάνω στο σφουγγάρι. 

Δοκιμάστε να κρεμάσετε την κατασκευή, με την κρεμάστρα  στην πίσω της πλευρά, ώστε να είστε βέβαιοι πως είναι απολύτως σταθερή. 

Βρέξτε το σφουγγάρι και καρφώστε πάνω του φυσικά πράσινα κλαδιά πχ από έλατο, πεύκο κλπ μέχρι η σύνθεση να αποκτήσει το σχήμα και τον όγκο που επιθυμείτε. 

Προσθέστε ένα διακοσμητικό στοιχείο πχ κορδέλα, μπάλες  κλπ και κρεμάστε την σύνθεση σε οποιοδήποτε σημείο σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. 

Τα κλαδιά θα διατηρήσουν την φυσική τους όψη για μεγάλο διάστημα, ενώ αν χρειαστεί μπορείτε φυσικά να προσθέσετε νερό στο σφουγγάρι. 

Με  παρόμοιο τρόπο μπορούν να δημιουργηθούν κάθε είδους κρεμαστές συνθέσεις με φυσικό πράσινο, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και γιρλάντες για στολισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. 
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ