2022-11-27 21:42:21
Φωτογραφία για DIY Χριστουγεννιάτικα δέντρα τοίχου με πράσινη γιρλάντα, για μικρούς χώρους
Τα εναλλακτικά δέντρα τοίχου κάθε μορφής γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή και είναι πραγματικά ιδιαίτερα πρακτικά για μικρούς χώρους λόγω του ελάχιστου όγκου τους. Από τους πιο απλούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο έλατο στον ...τοίχο είναι να χρησιμοποιήσετε μόνο πράσινη γιρλάντα και φωτάκια.  

Αν επιλέξετε ένα πλήρως ελεύθερο σημείου του τοίχου για να δημιουργήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με γιρλάντα η όψη του θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή λόγω του ύψους του, όμως βεβαίως μια τέτοια κατασκευή μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε μέγεθος. 

Αρχικά τοποθετείστε στον τοίχο τα φωτάκια σε σειρές και σε σχηματισμό έλατου. 

Για την στερέωσή τους μπορούν να τοποθετηθούν τα ειδικά διαφανή αυτοκόλλητα γαντζάκια, κόλλα σε μορφή πλαστελίνης (blu tack),  μεταλλικές πινέζες που δεν αφήνουν έντονο σημάδι στον τοίχο ή βεβαίως πολύ μικρά καρφάκια, αν μετά τις γιορτές έχετε προγραματίσει να  βάψετε  τον τοίχο :)

Το υλικό στερέωσης εξαρτάται κυρίως από το είδος - βάρος της γιρλάντας που θα χρησιμοποιήσετε και θα πρέπει βεβαίως να είναι το κατάλληλο ώστε το δέντρο να παραμείνει σταθερό στην θέση του. 

Αφού τοποθετήσετε τα φωτάκια, τα καλύπτετε με την πράσινη γιρλάντα στον ίδιο ακριβώς σχηματισμό. 

Αν βεβαίως το προτιμάτε σε  ένα τέτοιο δέντρο μπορούν να προστεθούν και μπάλες ή άλλου τύπου κρεμαστά στολίδια, όμως και μόνο με την γιρλάντα και τα φωτάκια η όψη του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. 
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ