2022-11-28 11:55:09
Φωτογραφία για Ευχαριστίες του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου.
      Το ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την συμμετοχή και την παρουσία τους, σε όλες τις αξιότιμες ομιλήτριες και σε όλους τους αξιότιμους ομιλητές καθώς επίσης σε όλες τις κυρίες και σε όλους τους κυρίους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και έδωσαν το παρών στις δύο ενδιαφέρουσες ημερίδες. 

 

Σκοπός της ημερίδας με θέμα εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και των παιδιών που συνδιοργανώθηκε με Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Δήμο Αγρινίου το Σάββατο 26-11-2022 ήταν να περάσει το μήνυμα ότι καμιά γυναίκα δεν είναι μόνη και κανένα παιδί δεν είναι μόνο και ότι πρέπει άμεσα να καταγγέλλονται στις αρμόδιες αρχές τέτοιου είδους περιστατικά. 

 

 

Σκοπός της δεύτερης ημερίδας με θέμα Ca μαστού. Νεότερα δεδομένα και Εκπαίδευση στην αυτοεξέταση που συνδιοργανώθηκε την Κυριακή 27-11-2022 με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με διαγνωστικές εξετάσεις από 09:00 πμ
. έως 17:00 μμ. από κινητή μονάδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με μαστογραφίες για όλες τις γυναίκες και ομιλία στις 18:00 μμ. από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ήταν η ευαισθητοποίηση η πρόληψη και η ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Μια ασθένεια που μπορεί να αντιμετωπιστεί με έγκαιρη διάγνωση όπως τονίστηκε από τους ειδικούς επιστήμονες που ήταν και οι κύριοι ομιλητές. 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αιρετούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού οι οποίοι έδωσαν το παρών στις δύο ημερίδες. 

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γιώργο Αγραφιώτη για την παρουσία και τον χαιρετισμό του και τους συνδιοργανωτές για την υποδειγματική συνεργασία. που είχαμε καθώς και την συντονίστρια κ. Νία Χαρίτου για τον άψογο συντονισμό των δύο ημερίδων.

 

 Δείτε τα δύο βίντεο.

1) Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και των παιδιών

 

2) Ca μαστού. Νεότερα δεδομένα. Εκπαίδευση στην αυτοεξέταση.
 
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ