2022-11-28 11:25:16
Φωτογραφία για Δημοτικές εκλογές Ξηρόμερο 2023: Η  ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΝΗ 

Δημοτικές εκλογές Ξηρόμερο 2023: Η  ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΝΗ

 Γράφει ο Θωμάς Μπαρμπαρούσης

 

       Ανησύχησαν τα μάλα οι καλοί μου φίλοι αναγνώστες για την μη ανακοίνωση, χθες Κυριακή, της υποψηφιότητας Μπόνη, όπως είχα προαναγγείλει, προ ημερών. Ο καθένας βέβαια, για τους δικούς του λόγους. Ωστόσο, αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η αναμενόμενη υποψηφιότητα, ‘’τράβηξε’’, σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον των Ξηρομεριτών, είτε γιατί κάποιοι αναζητούν εναλλακτική λύση  στην παρούσα Δημοτική Αρχή, είτε γιατί είναιφανατικοί υποστηρικτές της, αλλά και του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη.Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον είναι απολύτως θεμιτό και θα έλεγα και ενθαρρυντικό, με την έννοια ότι οι πολίτες δείχνουν ενδιαφέρον για τα κοινά και κυρίως για τα τοπικά ζητήματα και την τύχη του τόπου τους. Είθε αυτό το ενδιαφέρον να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις, όσο πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Τώρα, ως προς την ουσία του θέματος. Εξ όσων γνωρίζω δεν έχει αλλάξει κάτι στις προθέσεις του κ. Μπόνη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές. Απλώς, ελέω…. Αγίου Νικολάου, Πολιούχου Αστακού, υπήρξε μικρή χρονική μετάθεση της εξαγγελίας της υποψηφιότητάς του. Βλέπετε, η εκκλησία παίζει και αυτή το δικό της ρόλο ακόμα και στις πολιτικές εξελίξεις. Έχει κανείς αμφιβολία περί αυτού; Μητροπολίτη εσύ; Άγιο Νικόλαο εγώ…..Αυτό, πάντως, που θα χαροποιήσει τους Αστακιώτες, κατά πρώτο λόγο, είναι ότι ο νέος Συνδυασμός θα περιλαμβάνει πρόσωπα ιδιαίτερα αγαπητά στην πόλη τους, ενώ θα γίνει προσπάθεια να εκπροσωπείται το σύνολο των χωριών του Ξηρομέρου. Ονόματα, προφανώς και γνωρίζω, αλλά όταν οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα θα δημοσιοποιήσω τις σχετικές Δημοσιογραφικές, πληροφορίες.

Μέχρι τότε να ευχηθώ καλή επιτυχία σε κάθε Συνδυασμό και στους υποψηφίους, που θα αναμιχθούν στις εκλογές του 23, έχοντας πάντα κατά νου, ότι όποιος και αν είναι ο Νικητής θα εργασθεί για το καλό του Ξηρομέρου.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ