2022-12-11 22:37:39
Φωτογραφία για Συνέντευξη Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην ΕΤ1 στην εκπομπή Τα Εν Δήμω.
Πηγή: https://www.ertflix.gr

http://mytikaspress.blogspot.com

Εντοπίσαμε ότι το πρωί του Σαββάτου στις 10 Δεκεμβρίου και στην εκπομπή «Τα εν Δήμω» της δημόσιας τηλεόρασης, που παρουσιάζουν ο Τάκης Σαράντης και η Μαρία Μαγκλάρα, με κύριο καλεσμένο τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, έκανε ολιγόλεπτη παρουσία ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

Τα όσα ανάφερε αρκετά σοβαρά, με σημαντικότερα θέματα κατά την προσωπική μας κρίση, την αξιοποίηση του Πλατυγιαλίου, για την οποία ο Δήμος ακούει πολλά τελευταία και απλά περιμένει να δει πράξεις και ο λαθεμένος σχεδιασμός της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, για τον οποίο ο Δήμαρχος Ξηρομέρου έχει εξ αρχής μία σαφή και καθαρή θέση, την οποία με θάρρος εκφράζει παντού και προσπαθεί να την προωθήσει.

Είναι μία θέση λογικής και δικαιοσύνης, η οποία λέει ότι είναι λάθος σχεδιασμός να χωροθετήσουμε Π.Ο.Α.Υ. στο παράκτιο τμήμα του Δήμου. Οι ιχθυοκαλλιέργειες πρέπει να μείνουν και να χωροθετηθούν σε μία Π.Ο.Α.Υ στην ανοικτή θάλασσα, όπως ήταν όλες οι αποφάσεις παλαιότερα της Νομαρχίας Αιτ/νίας.

Παρακολουθήστε την παρέμβαση του Δημάρχου παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη.

 

ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ