2022-12-15 22:13:48
Φωτογραφία για Συγχαρητήρια επιστολή προς το Γ.Ν.Α και συνάντηση Σερασκέρη - Τασολάμπρου.



    Σήμερα συνάντησα τον Διοικητή του Γ. Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Σερασκέρη και τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής Γ. Ν. Α. κ. Παπαπάνοπροκειμένου να τους δώσω Συγχαρητήρια - Ευχαριστήρια επιστολή που αφορούσε σε αντιμετώπιση εξαιρετικά δύσκολου περιστατικού, γιατί τα καλώς κείμενα πρέπει να επικροτούνται.

Παραθέτω την επιστολή και κλείνω με μία ρήση του μεγάλου συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη θεωρώντας ότι ταιριάζει στην περίσταση :

"Ο άνθρωπος όταν νιώθει πόνο είναι ζωντανός. Αλλά όταν νιώθει τον πόνο του άλλου, τότε ναι, είναι άνθρωπος."

"Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

με την παρούσα θέλω να σας εκφράσω τα συγχαρητήριά μου και τις ευχαριστίες μου στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου που αφορούν στην αντιμετώπιση ενός έκτακτου και εξαιρετικά δύσκολου επείγοντος περιστατικού που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου (Οκτώβριος 2022), τη μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα για το 2022 στο είδος της.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης συνέβη σοβαρό ατύχημα σε μέλος της αποστολής της Ουαλίας, το οποίο διακομίστηκε και αντιμετωπίστηκε άμεσα και άρτια από όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα (ΕΚΑΒ, Επείγοντα Περιστατικά, Αιμοδοσία, Κλινική COVID, Αναισθησιολόγους, Καρδιολόγους, Ακτινολογικό, Μικροβιολογικό, Χειρουργεία, Νοσηλευτικό και Βοηθητικό προσωπικό).

Συγχαρητήρια και ιδιαίτερη μνεία θέλω να απευθύνω σε όλο το προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής και τον Διευθυντή κ. Αθανάσιο Παπαπάνο τόσο για την άρτια επιστημονική του επάρκεια, όσο και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξε, επικοινωνώντας διαρκώς μαζί μου, με τους Ουαλούς ιατρούς και τους συγγενείς του ασθενούς από την πρώτη στιγμή μέχρι και την έξοδο (μετά από πολλές μέρες νοσηλείας) τους ασθενούς από την χώρα μας.

Τελειώνοντας, θέλω να κλείσω με μία ρήση του μεγάλου συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη θεωρώντας ότι ταιριάζει στην περίσταση, "Ο άνθρωπος όταν νιώθει πόνο είναι ζωντανός. Αλλά όταν νιώθει τον πόνο του άλλου, τότε ναι, είναι άνθρωπος."

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου

Η Πρόεδρος & Καλλιτεχνική Διευθύντρια

Χρυσούλα Τασολάμπρου


 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ