2022-12-19 17:50:08
Φωτογραφία για 40+ Οικονομικές και πολύ εύκολες διακοσμήσεις για χριστουγεννιάτικα τραπέζια
Οι  μαζώξεις γύρω από το γιορτινό τραπέζι, όπως συμβαίνει και με όλες τις γιορτές, χαρακτηρίζουν και τις μέρες των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, γι΄αυτό και η  γιορτινή ατμόσφαιρα του τραπεζιού με εύκολους, οικονομικούς και καλαίσθητους τρόπους, συμβάλλουν εξίσουν στην όλη ...μυσταγωγία με τα γιορτινά εδέσματα. 

Φυσικα υλικά, αντικείμενα-σκεύη που ήδη υπάρχουν στην κουζίνα σας, κάποια φρούτα αλλά και λουλούδια σε γιορτινά χρώματα, κεριά και χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι αρκετά για να δημιουργήσετε πολύ όμορφες συνθέσεις, το μέγεθος των οποίων μπρεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το αντίστοιχο του τραπεζιού.

Γενικά οι συνθέσεις που εκτείνονται κατά μήκος του τραπεζιού και σε μικρό πλάτος, είναι καταλληλότερες για μακρόστενα τραπέζια πολλών ατόμων, ενώ η δημιουργία της σύνθεσης πάνω σε  μια μετακινούμενη επιφάνεια πχ πιατέλα, δίσκο, ξύλα κοπής κλπ είναι ιδιαίτερα πρακτικές στις περιπτώσεις που αυτή θα πρέπει να αποσυρθεί, λόγω χώρου, κατά το το σερβίρισμα. 


Φυσικά πράσινα κλαδάκια, κουκουνάρια, όπως και κεριά - κηροπήγια είναι τα πιο εύχρηστα στοιχεία για την διακόσμηση σε  χριστουγεννιάτικα τραπέζια, αφού αρχικά μπορούν να τοποθετηθούν με τρόπο που να δημιουργούν μια όμορφη διακοσμητική "γιρλάντα" αλλά όταν χρειαστεί περισσότερος ελεύθερος χώρος εύκολα μετατοπίζονται και χωρούν μεμονωμένα σε άλλα σημεία του τραπεζιού. 

Σε τραπέζια ροτόντες ακολουθείστε το σχήμα του τραπεζιού και σε μια διακοσμητική σύνθεση τοποθετημένη στο κέντρο και επίσης πάνω ή μέσα σε ένα δοχείο - σκεύος που θα επιτρέπει την εύκολη μετακίνησή της. 

Τα διαφανή γυάλινα όπως και τα λευκά είναι από τα πιο πρακτικά σκεύη-αντικείμενα για χρήση σε διακοσμητικές συνθέσεις τραπεζιού, αφού δεν θα δεσμεύσουν καμιά χρωματική επιλογή σας σε όλα τα  υπόλοιπα αντικείμενα και υφασμάτινα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσετε στο στρώσιμό του.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ