2022-12-21 17:49:37
Φωτογραφία για Τα νέα ευρωπαϊκά δρομολόγια της Nightjet
Τα τρένα ύπνου Nightjet της Αυστρίας ήταν ο καταλύτης για μια αξιοσημείωτη αναβίωση στα ολονύκτια σιδηροδρομικά ταξίδια τα τελευταία χρόνια -- και πρόκειται να γίνουν ακόμη καλύτερα.

Νέες διαδρομές και ένας στόλος από υπέροχα νέα ειδικά κατασκευασμένα τρένα θα επεκτείνουν και θα βελτιώσουν σημαντικά τις υπηρεσίες της Nightjet για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες το 2023.

Από τον Δεκέμβριο, το Nightjet Βιέννης/Μόναχου προς Μιλάνο έχει επεκταθεί στο λιμάνι της Γένοβας, ενώ τα τρένα Μόναχο-Βενετία/Βουδαπέστη ξεκινούν τώρα από τη Στουτγάρδη, προσφέροντας καλύτερες συνδέσεις από τη νοτιοδυτική Γερμανία και τη Γαλλία.

Ωστόσο, τα μεγάλα νέα για τους επιβάτες της Nightjet το καλοκαίρι του 2023 θα είναι η εισαγωγή αυτών των νέων τρένων σε βασικά διεθνή δρομολόγια από τη Βιέννη και το Μόναχο προς τη Ρώμη, το Μιλάνο και τη Βενετία.

Μέχρι το τέλος του 2025, 33 νέας γενιάς τρένα Nightjet θα είναι σε λειτουργία, προσθέτοντας την απαραίτητη επιπλέον χωρητικότητα, μεγαλύτερη άνεση και αυξημένη ιδιωτικότητα.

Κάθε νέο τρένο θα διαθέτει εσωτερικό σχεδιασμό αιχμής, όπως μίνι καμπίνες τύπου pod-hotel για μεμονωμένους ταξιδιώτες, υπνοδωμάτια με ιδιωτικά ντους και τουαλέτες και ένα αυτοκίνητο πολλαπλών λειτουργιών με ασφαλείς χώρους ποδηλάτων και χώρο για ογκώδεις αποσκευές και χειμερινά σπορ εξοπλισμός.

edition.cnn.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ