2023-01-08 11:20:03
Φωτογραφία για Survivor All Star: Ο παίκτης «έκπληξη» και όσα θα δούμε την πρώτη εβδομάδα
Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ήδη ένας παίκτης – έκπληξη και θα συμμετάσχει από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης. Όλα όσα αναμένεται να δούμε στα πρώτα τρία επεισόδια της εβδομάδας.

Την Κυριακή (8/1) κάνει πρεμιέρα το Survivor All Star στον ΣΚΑΪ και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ήδη οι συμμετέχοντες έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha, αναμένεται να δούμε και έναν παίκτη – έκπληξη, από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται, ωστόσο, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το όνομα δεν το αποκάλυψε, είπε όμως πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και θα εμφανιστεί από την αρχή στο Survivor All Star.

Μάλιστα, ανέφερε ότι έχει επιχειρηθεί και αποπροσανατολισμός από τους λογαριασμούς του στα social media. Μπορεί ο ίδιος να έχει παραδώσει το κινητό του στην παραγωγή, αλλά υπάρχουν δικοί του άνθρωποι στην Ελλάδα που χειρίζονται τα προφίλ του έτσι ώστε να «θολώσει» τα νερά για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παππούς ξανά ο Νίκος Μήτσης.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παππούς ξανά ο Νίκος Μήτσης.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ