2023-01-15 13:30:06
Φωτογραφία για Survivor All Star - Τριαντάφυλλος: «Eχουν πάρει ντόπα...»
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τα «έβαλε» με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ αποκάλυψε ποιοι του λείπουν από Survivor All Star. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος ενδέχεται το επόμενο διάστημα να βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, πέταξε τα «βέλη» του κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου. «Μα δεν μιλά ο Κωνσταντίνος, θέλει κέρμα για να μιλήσει. Ήταν ένας πανελίστας από το Survivor και δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ να γίνει παρουσιαστής, που θα μπορούσε. Και στο πάνελ που ήταν, ήταν συνέχεια έτσι και μόλις του έβαζαν κέρμα, άνοιγε το στόμα. Μόνο με κέρμα λειτουργούσε, οπότε τι να του πεις.» συνέχισε ο Τριαντάφυλλος και μίλησε για τους παίκτες που του λείπουν», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Σχετικά με όσα ακούστηκαν για τους παίκτες του Survivor All Star και το ενδεχόμενο να περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, μετά και την ανάρτηση που έκανε πρόσφατα ο πρώην παίκτης του Survivor, Ανδρέας Ματθαιακάκης, δήλωσε: «Κάτι διάβασα για αιματολογικές
. Δεν θέλω να θεωρηθεί κακία, αλλά επειδή ξέρω από γυμναστική κι έχω κάνει βάρη 90 κιλά κι από εκεί που φουσκώνει, πάλι γραμμώνεις και πας να ξαναφουσκώσεις και καλά. Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα και κάποιοι άλλοι 2-3 παίκτες. Φιλάκια», είπε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του Open.

Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε και τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος χαρακτήρισε τον Τάκη Καραγκούνια, Τριαντάφυλλο Νο 2. «Τελικά δεν ξέρεις ποιος σε αγαπά κι ότι έζησα εκεί πέρα έγινε κι εδώ. Όταν μιλάς με ένα φίλο μέρα παρά μέρα, στέλνεις καρδούλες, φίλε σε αγαπώ, είμαι δίπλα σου ό,τι χρειαστείς και μετά γίνεται αυτό, ε δεν απογοητεύεσαι ρε φίλε; Τώρα το μόνο που μένει να δω είναι να πει κάτι κακό ο Σάκης για εμένα. Παναγία μου ο Σάκαρός μου ποτέ» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για τον Νίκο Μπάρτζη.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ