2023-01-23 09:02:16
Φωτογραφία για Survivor All Star: Τους έδωσε η παραγωγή...



«Άναψαν» τα αίματα στο πρώτο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor All Star. Οι κρυφές συναντήσεις του Μάριου Πριαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα έπεσαν στην αντίληψη των ανθρώπων της παραγωγής.



Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός επέπληξε τους δύο παίκτες, τονίζοντας ότι παραβιάστηκαν οι κανόνες του παιχνιδιού. Ο γνωστός παρουσιαστής ρώτησε τους παίκτες γιατί συνέβη όλο αυτό.



Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα παραδέχτηκε την συνάντηση και δήλωσε ότι «δεν έχει να απολογηθεί για κάτι». «Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλον. Συναντηθήκαμε. Δεν έχει γίνει και άλλες φορές αυτό» είπε η παίκτρια. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, με τη σειρά του, τόνισε πως δεν θεωρεί ότι παραβίασε κάποιον κανονισμό, ενώ δεν έκανε καμία νύξη στον Σάκη Κατσούλη και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.



Ο Σάκης και η Μαριλένα παραδέχτηκαν ότι ήταν μαζί με τον Μάριο και την Καρολίνα στη ζούγκλα. «Δεν έχει πάει μόνος του, ήμουν πάντα μαζί του. Το οποιοδήποτε κόστος αυτής της της πράξης θα το δεχτούμε εγώ και η Μαριαλένα» είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης.



Όμως, ορισμένοι παίκτες του Survivor All Star δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την συνάντηση. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή που διατηρεί στην Ελλάδα, η Καρολίνα Καλύβα -στη σχέση δηλαδή που έχει με τον Μπο- «την οποία ελπίζει να μην εκθέσει», όπως είπε. Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα όμως δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες.



Ο Γιώργος Λιανός δεν ανακοίνωσε την ποινή τους, τους έδωσε τελεσίγραφο ενώ ανέφερε ότι την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι παρόμοιο θα την πληρώσει όλη η ομάδα.

En



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ