2023-01-26 17:29:27
Φωτογραφία για Η Εταιρεία Κουγιουμτζής Μ.  & ΣΙΑ E.E και ο AEOLOS στηρίζουν τους Γιατρούς του Κόσμου

 



Ανταποκρινόμενη στο αίτημα των Γιατρών του Κόσμου - Ελλάδας η εταιρεία Κουγιουμτζής Μ. & ΣΙΑ E.E προχώρησε σε δωρεά αεροθαλάμων εισπνοών AEOLOS για την κάλυψη των πολύπλευρων αναγκών της λειτουργίας των δομών και δράσεων της οργάνωσης.

Οι συσκευές AEOLOS θα καλύψουν ανάγκες βρεφών και παιδιών που επισκέπτονται καθημερινά τα πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ο αεροθάλαμος εισπνοών είναι μια συσκευή που καθίσταται πλέον απαραίτητη για την αποτελεσματική λήψη εισπνεόμενου φαρμάκου τύπου aerosol και πρέπει να αντικαθίσταται μετά από ένα έτος χρήσης.

Η πρωτοβουλία έρχεται να στηρίξει τη γενικότερη δράση των Γιατρών του Κόσμου να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας σε παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε οικονομικό και κοινωνικό αποκλεισμό.







Γιατί όπου υπάρχουν άνθρωποι και ανάγκη, η εταιρική κοινωνική ευθύνη και η αλληλεγγύη έχουν τον πρώτο λόγο.







Η εταιρεία μας Κουγιουμτζής Μ. & ΣΙΑ ΕΕ ιδρύθηκε το 2005 και από τότε μέχρι σήμερα αναπτύσσει τα brands anatomicline ,aeolos & cryogel στις αγορές της Ευρώπης ,Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 , ISO 13485:2016, ΔΥ8δ/1348/2004 για την παραγωγή και διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων και εγγεγραμμένη στο μητρώο κατασκευαστών του ΕΟΦ.




farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ