2023-01-30 16:11:03
Φωτογραφία για «Γυρίζει σελίδα» το Emileon την Τρίτη-κέφι και συγκίνηση στην αποχαιρετιστήρια γιορτή (video-φωτο)
Τίτλοι τέλους αύριο Τρίτη 31 Δεκεμβρίου για τον πολυχώρο Emileon, τον μοναδικό χώρο εστίασης και αναψυχής που δημιούργησε στο Δοκίμι Αγρινίου με μεράκι και αγάπη ο Φώτης Κωστούλας και οι συνεργάτες του.. Για περισσότερα από δέκα χρόνια αποτέλεσε έναν ιδανικό χώρο διασκέδασης, αναψυχής και χαλάρωσης για χιλιάδες Αγρινιώτες και οχι μόνον. Προσέδωσε ιδιαίτερη ποιότητα στην εξυπηρέτηση, στις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες του και ξεχώρισε για την αισθητική του.

Πλέον το Emileon περνά στα χέρια της οικογένειας Καμίνσκι, που αποτελεί και τους νέους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Παναιτωλικός και η χρήση του θα είναι τελείως διαφορετική, με βάση τα όσα επιδιώκουν οι νέοι επενδυτές που «ποντάρουν» περισσότερο στο χώρο του αθλητισμού και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Προχθές Σάββατο, στενοί συνεργάτες του κ. Κωστούλα, το Δ.Σ. της ΠΑΕ, μαζί με τους εργαζομένους, γιόρτασαν σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, με κέφι, συγκίνηση αλλά και πολύ… Παναιτωλικό, όπως ήταν φυσιολογικό, μιας και ο πολύχώρος ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορική ομάδα του Αγρινίου και τις υποδομές της.




Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute



agriniopress.
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ