2023-01-30 18:54:32
Φωτογραφία για Συνεδριάζει την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο
Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας»...... για τη διοργάνωση εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023, τίθεται προς έγκριση στο Περιφερειακό συμβούλιο που συνεδριάζει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023. Το Σώμα πρόκειται να αποφασίσει σχετικά με τη χρηματοδότηση ύψους 50.000 ευρώ με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας του θεσμού, αλλά και άλλους όρους της σύμβασης όπως ο ορισμός έξι εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησηςτης Προγραμματικής Σύμβασης.

Επίσης, θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός και ο πίνακας στοχοθεσίας έτους 2023 του Ιδρύματος Στήριξης ΟγκολογικώνΑσθενών «Η Ελπίδα» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (e:Presence.gov.gr), ενώ θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming από τον σύνδεσμο:https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-13689
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ