2023-02-01 08:34:30
Φωτογραφία για Φρένο στην εκπομπή Dr Oz του ANT1;





Μπορεί μια μια οι εκκρεμότητες της νέας καθημερινής εκπομπής που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την Barking Well Media για την ενεργοποίηση της απογευματινής ζώνης να κλείνουν, ωστόσο η πρεμιέρα του Dr Oz και το αν θα βγει την φετινή σεζόν εξελίσσεται σε θρίλερ.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Σοφία Αλιμπέρτη στο ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας όσο και η Ιωάννα Παλιοσπύρου που θα αναλάβει κάποιες συνεντεύξεις σε συνεργασία με τον οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε που επωμίζεται το ιατρικό κομμάτι των ιστοριών, βρίσκονται ένα βήμα από τις τελικές υπογραφές με το τελικό δοκιμαστικό να λαμβάνει χώρα την ερχόμενη εβδομάδα για να ξεκινήσουν στη συνέχεια και τα γυρίσματα της κοινωνικής εκπομπής. Προορίζεται να προβάλλεται σε καθημερινή βάση από τις 4 έως και τις 6 το απόγευμα.



Ωστόσο, οι εκλογές που όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον για την α’ Κυριακή θα γίνουν μέσα στον Απρίλιο. φαίνεται ότι βάζουν ξανά φρένο στα μεγαλεπήβολα σχέδια του ΑΝΤ1 που μάλλον λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.



Κι αυτό γιατί αν η κοινωνική εκπομπή κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο, όπως σχεδιάζεται, αυτό θα συμβεί εν μέσω προεκλογικής περιόδου, οπότε και ενδεχομένως το ενδιαφέρον των τηλεθεατών θα είναι στραμμένο σε άλλα θέματα περισσότερο πολιτικά και το εν λόγω πρότζεκτ θα πάει άκλαυτο λόγω κακού προγραμματισμού.



Και επειδή όποιος καεί με τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι, στο Μαρούσι δεν θέλουν να ρισκάρουν για ακόμη μια φορά με έναν κακό προγραμματισμό, οπότε ενδεχομένως να γυριστεί το πρότζεκτ κανονικά. αλλά η προβολή του να μετατεθεί για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν για να μην πάει και αυτό άκλαυτο. Οι τελικές αποφάσεις για την εκπομπή Dr Oz του ANT1, θα παρθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.



Πηγή: Τίνα Μεσαροπουλου (youfly)



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ