2023-02-16 13:00:06
Φωτογραφία για Κατερίνα Ζαρίφη για Ελένη Μενεγάκη: «Έγραφαν ψέματα...
Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την πορεία της σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, αλλά και τα ψέματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη.

Ένα από αυτά, όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο «MEGA Καλημέρα» ήταν ότι είχε μαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη.

«Εννοείται ότι έχουν γραφτεί ψέματα για εμένα. Το βασικότερο ήταν ότι είχα μαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη. Ουδέποτε είχα μαλώσει μαζί της. Είχαν περιγράψει και τον καβγά μάλιστα σε ένα site. Κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη. Είναι ο Έλον Μάσκ της ελληνικής τηλεόρασης» είπε σχετικά με αυτό.

Σε άλλο σημείο, είπε:

«Μου έχει λείψει το υγιές κλίμα της τηλεόρασης. Σπανίως το βρίσκεις… Η βασική μου δουλειά είναι ραδιοφωνική παραγωγός. Η υποκριτική είναι η ψυχοθεραπεία μου και εντάξει, η τηλεόραση η αγάπη μου, αυτός ο εραστής…» και συνέχισε: «Μέχρι στιγμής δε μου έχουν προτείνει κάτι. Διάβασα αυτό που είπαν ότι κάτι μου έχουν προτείνει αλλά εμένα δε με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο. Γράψανε για ένα concept εκπομπής που googlαρα για να δω τι είναι».

Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε:

«Έχω φάει ξύλο από την ελληνική τηλεόραση σε σχέση με το γιατί κάνω ή γιατί να είναι απέναντι. Τότε μας απασχολούσαν άλλα πράγματα. Θεωρούσα ότι ήταν άδικη επίθεση γιατί ήταν μια κριτική στα δεδομένα που πήγαμε να σπάσουμε εμείς, αυτό το “κούκλα-μπούκλα”. Με τα δεδομένα του τώρα εννοείται θα το ξαναέκανα».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ