2023-02-19 20:12:28
Φωτογραφία για Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αιτωλ/νίας ο  Γρηγόρης Θεοδωράκης



Η ανακοίνωση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τις επικείμενες εκλογές μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για την επικράτηση στη μάχη που ξεκίνησε......



Όσον αφορά εμένα, θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στα θεσμικά όργανα για την εξόχως τιμητική επιλογή να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας.

Θέλω όμως ιδίως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Πρόεδρό μας Αλέξη Τσίπρα για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με τις οποίες με έχει περιβάλει όλα αυτά τα χρόνια και την εξαιρετική τιμή και ευκαιρία να βρίσκομαι ανάμεσα στους συνεργάτες του. Είναι για μένα μια πολύτιμη παρακαταθήκη ζωής και μια μοναδική εμπειρία που τα διδάγματά της θα αξιοποιήσω στο ακέραιο για να υπηρετήσω τους σπουδαίους σκοπούς του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Δεσμεύομαι ότι από κοινού με τις πανάξιες συντρόφισες και τους πανάξιους συντρόφους συνυποψήφιες και συνυποψηφίους στο νομό μας θα δώσουμε τον μεγάλο αγώνα ενωτικά και νικηφόρα, με συντροφικότητα και αλληλεγγύη, για να φέρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. όχι απλώς πρώτον αλλά και με διαφορά στην Αιτωλοακαρνανία.

Για να στείλουμε το μήνυμα και να εκπέμψουμε το σύνθημα της μεγάλης νίκης της προόδου και της Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα, η οποία την επόμενη των εκλογών θα έχει προοδευτική κυβέρνηση.

Με τη νίκη και καλό μας αγώνα!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ