2023-02-21 20:49:19
Φωτογραφία για Ο Σπήλιος Λιβανός σήμερα στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τον σχεδιασμό προγράμματος Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) για την περιοχή του Αμβρακικού, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη

 



πηγη facebook : Σπήλιος Λιβανός

Παρευρέθηκα σήμερα στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τον σχεδιασμό προγράμματος Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) για την περιοχή του #Αμβρακικού, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis... Η υπογραφή της σύμβασης είναι στη σωστή κατεύθυνση και ουσιαστικά δείχνει πως αντιλαμβάνεται η #Κυβέρνηση και ο Άδωνις Γεωργιάδης, με πνεύμα συναίνεσης, το κοινό μέλλον.

Μόνο ενώνοντας δυνάμεις μπορούμε να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα και έτσι να πετύχουμε και την διασφάλιση της άμυνας απέναντι στην κλιματική αλλαγή και στην περιβαλλοντική ρύπανση αλλά και την ανάπτυξη.

θέλω ιδιαίτερα να συγχαρώ τη ΜΟΔ, προφανώς τον Δήμαρχο #Αρταίων Τσιρογιάννη Χρήστο για την πρωτοβουλία, αλλά και όλους τους δύο δημάρχους της περιοχής μας : Γιώργο Αποστολάκη της Βόνιτσας και τον Γιώργο Κατσούλα της Αμφιλοχίας, οι οποίοι στο παρελθόν δούλεψαν σε αυτή την ενωτική κατεύθυνση.

Βεβαίως, θέλω να συγχαρώ τον Υπ. Ανάπτυξης, κ.Άδωνι Γεωργιάδη, διότι αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια και δείχνει ότι έχει τα μάτια του στραμμένα αναπτυξιακά και στην #Δυτική_Ελλάδα, η οποία είναι σε καθυστέρηση έναντι της Ανατολικής Ελλάδας και αντιμετωπίζει τα ζητήματα όπως θα έπρεπε να τα αντιμετωπίζει ένας σύγχρονος πολιτικός, ένας σύγχρονος αναπτυξιακός ηγέτης.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ