2023-02-21 21:35:55
Φωτογραφία για Δελτίο τύπου του Φ.Σ.Δωδεκανήσου σχετικά με την παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20-02-2023 συνάντηση στο προξενείο της Τουρκίας στη Ρόδο, αντιπροσωπείας της διοίκησης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Φουτούλη Νικόλαο, με τον Πρόξενο της Τουρκίας κ. Salim Kircaliali.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα αμοιβαίας κατανόησης μετά από πρωτοβουλία του Φ.Σ.Δ. και αφορούσε ενέργειές του για ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τον σεισμό.

Ο Φ.Σ.Δ. με την συνδρομή του Τουρκικού Προξενείου θα μεταφέρει φαρμακευτικό υλικό και φάρμακα που συγκεντρώθηκαν από προσφορές των φαρμακοποιών - μελών του, άμεσα και με ασφάλεια στις πληγείσες περιοχές.

Συμφωνήθηκε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες εκατέρωθεν έτσι ώστε να έρθουν πιο κοντά οι λαοί μεταξύ τους και όχι μόνο μετά από τέτοια τραγικά γεγονότα, μετατρέποντας τον πόνο σε ελπίδα.

Σε δεύτερο χρόνο θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με Φαρμακευτικούς Συλλόγους που βρίσκονται στα Τουρκικά παραλία, για να συζητηθούν διάφορα θέματα και να αναζητηθούν κοινοί τόποι δράσεις.
pharmateam
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ