2023-03-07 15:55:50
Φωτογραφία για Χρήστος Κυριάκου Νταής. Καλό ταξίδι γιατρέ...
Με ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορηθήκαμε από τον φίλο μας Συμβολαιογράφο Νίκο Νταή, τον πρόωρο θάνατο του γνωστού μας γιατρού Χρήστου Κυριάκου Νταή, στενού συγγενή του.. Τον Χρήστο Νταή είχαμε την τιμή να τον έχουμε στον Μύτικα, μιας και υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Μύτικα για ένα χρόνο περίπου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και σαν γιατρός, με καλές ιατρικές και πεπειραμένες γνώσεις από το νοσοκομείο Σπάρτης όπου υπηρετούσε, αλλά και σαν ένας πολύ καταδεκτικός και καλωσυνάτος άνθρωπος, που εκτελούσε με προθυμία τα καθήκοντά του, βοηθώντας τους ασθενείς που τον είχαν ανάγκη.

Ήταν όμως άτυχος, η κακιά η μοίρα τον καταδίκασε στα 59 του μόλις χρόνια, να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ''Ευαγγελισμός'' στην Αθήνα, επάνω στην εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Κηδεύτηκε στην πατρίδα του την Ηγουμενίτσα το περασμένο Σάββατο, με συνοδεία πλήθους κόσμου, ακόμα και από τη Σπάρτη, όπως με πληροφόρησε βαθιά συγκινημένος ο φίλος μου Νίκος Νταής, όταν του τηλεφώνησα για τα συλληπητήρια.


Καλό σου ταξίδι αγαπητέ και αξέχαστε Γιατρέ.

Η κοινωνία του Μύτικα σε θυμάται και σε ευχαριστεί για την προσφορά και τη βοήθεια που προσέφερες στον τομέα της υγείας, στον κόσμο της περιοχής μας μέσα από το Κ.Υ. Μύτικα.

Αξέχαστη η μνήμη σου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους, καθώς και στον αγαπητό δικό μας Μυτικιώτη Νίκο Νταή.

Μύτικας 7-3-2023

Σούλας Βασίλης

Διαχειριστής ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

και απλό μέλος του πάλαι ποτέ

Συλλόγου ''Φίλων Κ.Υ. Μύτικα''
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ