2023-03-09 09:43:08
Φωτογραφία για Ανθή Βούλγαρη: Νέο ξέσπασμα  στην «Κοινωνία Ώρα Mega»
Η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε και πάλι στον αέρα της εκπομπής, Κοινωνία Ώρα Mega, με αφορμή το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κάλεσε τους υπεύθυνους να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τις πληροφορίες που βγαίνουν στο φως για τη λειτουργία του σιδηρόδρομου.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Να κάνω μία παράκληση παρακαλώ! Επειδή έχουμε μπερδέψει – να μην πω τι έχουμε μπερδέψει – ψάχνουμε κάποιον από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάτι με ΟΣΕ, δεν ξέρω. Ψάχνουμε πάρα πολύ καιρό, παρακαλούμε πολύ να βγείτε στα τηλέφωνα επιτέλους και να μας πείτε τι στα κομμάτια κάνατε τόσο καιρό. Γιατί εδώ πέρα οι άνθρωποι μας λένε ότι τίποτα δεν λειτουργεί από κανένα συνθετικό της ΟΣΕ. Ούτε από την ΟΣΕ, ούτε από την πάνω ΟΣΕ, ούτε από την κάτω ΟΣΕ.

Παρακαλούμε πολύ πάρτε άδεια από εκεί που είναι να πάρετε και βγείτε σας παρακαλούμε να μας εξηγήσετε! Το χρωστάτε σε όλον τον κόσμο. Αυτό!»

Στη χθεσινή εκπομπή, η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε πως έχει στοιχεία ότι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ δέχονται απειλές μετά τις αποφάσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης του δυστυχήματος των Τεμπών, να μην μιλήσουν για τις συνθήκες που επικρατούν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ