2023-03-13 08:59:42
Φωτογραφία για Τέμπη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση 20χρονου φοιτητή που βγήκε ζωντανός από το δεύτερο βαγόνι
Ο Άγγελος Φανουράκης είναι ένας εκ των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας στα Τέμπη.

Ο νεαρός φοιτητής μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Μega” κα τη δημοσιογράφο Στέβη Τσίτου αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε μαζί με δυο ακόμα κοπέλες να βγουν ζωντανοί από το δεύτερο βαγόνι. .

«Ήμουν στο βαγόνι δύο. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και ταυτόχρονα μία λάμψη, μετά ένα κενό και μετά ήρθε ο εκτροχιασμός του βαγονιού. Επικράτησε σκοτάδι. Στο θάλαμό μου ευτυχώς υπήρχε ένα κορίτσι που κράταγε ένα κινητό και μπόρεσα να το πάρω για φακό κι έτσι βρήκα και το κινητό μου. Με το φακό από το κινητό μου βρήκα ένα παραθυράκι που είχε μείνει και περάσαμε και οι τρεις μας. Πήγα στο κεντρικό βαγόνι και βγήκαμε από ένα παράθυρο του τρένου», είπε αρχικά ο Άγγελος.

Ο Άγγελος ανέφερε ότι τοποθέτησαν τις βαλίτσες τους έξω από το βαγόνι για να μειώσουν την ένταση της πτώσης από το παράθυρο που είχαν βρει και πήδηξαν από το βαγόνι πάνω στις βαλίτσες: «Εκείνη την ώρα είχα το νου μου να βγούμε με τα άλλα δύο κορίτσια από το βαγόνι. Η συγκέντρωσή μου ήταν πάνω σε αυτό. Ο ένας βοηθούσε τον άλλον, ήμασταν άγνωστοι αλλά εκείνη την ώρα γίναμε πιο καλά κι από γνωστοί».


Η κατάσταση της υγείας του Άγγελου Φανουράκη σήμερα είναι με κατάγματα στην μέση του και θα φοράει κηδεμόνα για 15 ημέρες. Οι γιατροί του είπαν ότι σε σχέση με το συμβάν, δεν έπαθε τίποτα: «Οι επιλογές είναι δύο: Ή θα μείνεις εκεί ή θα σηκωθείς και θα πηδήξεις να φύγεις μακριά».

.tlife.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ