2023-03-15 22:16:35
Φωτογραφία για Το μήνυμά σας το στέλνεται σε λάθος διεύθυνση
Εδώ και χρόνια αποφεύγουμε να απαντούμε σε σχόλια φίλων αναγνωστών μας όταν αυτά δεν προσβάλουν και δεν θιγούν την αξιοπρέπεια μας. Είναι ελεύθερος ο καθένας να κάνει τον σχολιασμό του με την οπτική γωνία που βλέπει τα γεγονότα. Γιατί έτσι πρέπει να λειτουργούμε σε μια δημοκρατία

Όμως βλέπουμε κάποιες αντιδράσεις φίλων μας και ο τρόπος συμπεριφοράς τους, σε κάποια θέματα που αναρτήσαμε, που δεν τους τιμούν και δεν προσφέρουν και τίποτα ουσιαστικό, με το να εκτοξεύουν χαρακτηρισμούς.

Αν πραγματικά θέλουμε μέσα από την αντίδραση μας να προσφέρουμε κάτι καλό στην κοινωνία, τότε κάθε κριτική είναι καλοδεχούμενη και πρέπει η αντίδραση μας να σταλεί εκεί που πρέπει, στην διεύθυνση που πρέπει. Τα λέμε αυτά διότι ορισμένοι δεν βλέπουν ποιος είναι ο συντάκτης ενός ρεπορτάζ και ποια η πηγή του και ψέγουν τον διαχειριστεί αυτής της ιστοσελίδας.

Εμείς δεν αναπαράγουμε για αναπαράγουμε ένα θέμα. Το αναρτούμε για να έχουν γνώση αυτή που πρέπει και να μην αφήνεται να αιωρείται μια κατάσταση στην κοινωνία που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι παλαιοί σιδηροδρομικοί θα θυμούνται πως κυκλοφορούσαν σαν φευ βολάν τα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας στο παρελθόν, δίνοντας μια εσφαλμένη εικόνα στην κοινωνία.

Περιμένουμε έστω και τώρα κάποια αντίδραση από τα συνδικαλιστικά σωματεία του σιδηροδρόμου όχι σε εμάς αλλά στην πηγή του θέματος.

Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ