2023-03-19 13:30:04
Φωτογραφία για Eίσοδος Μελισσανίδη στην ελεύθερη τηλεόραση;
Στα 100 μπήκε η «Ναυτεμπορική» ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Δημήτρη Μελισσανίδη. Στις 8 Μαρτίου 2023 η εφημερίδα συμπλήρωσε 99 χρόνια ζωής στον ελληνικό Τύπο, καθώς κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 8 Μαρτίου 1924 υπό τον τίτλο «ΝΑΥΤΙΚΟΝ και ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ ΔΕΛΤΙΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ». 

Με τον τίτλο «Ναυτεμπορική» κυκλοφορεί από το 1948. Αυτός είναι και ο βασικός πυλώνας δραστηριοποίησης της οικογένειας Μελισσανίδη στα εγχώρια Μέσα Ενημέρωσης. Ο επιχειρηματίας ήδη έχει δημιουργήσει και το Naftemporiki TV το οποίο προς παρόν εκπέμπει διαδικτυακά και μέσω συνδρομητικών πλατφορμών. Το ενδιαφέρον για είσοδο στην ελεύθερη τηλεόραση παραμένει: Είτε σε περιφερειακό επίπεδο ή και σε Εθνικό καθώς ως γνωστόν υπάρχει η 7η αδιάθετη άδεια λειτουργίας τηλεοπτικού σταθμού Εθνικής Εμβέλειας που στη μιντιακή πιάτσα αποκαλείται ως «ορφανή». 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κατά καιρούς συζητήσει και για απόκτηση περιφερειακού σταθμού αλλά και Εθνικής Εμβέλειας. Δεν έχει πάρει προφανώς τις οριστικές του αποφάσεις και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν κατασταλάξει το πολιτικό τοπίο. Επίσης στον ευρύτερο όμιλο των μίντια της οικογένειας Μελισσανίδη ανήκει και η μετάδοση του Fashion TV για την Ελληνική τηλεόραση. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ