2023-03-19 14:44:47
Φωτογραφία για MEGA : Προσανατολισμένο στην παραγωγή μυθοπλασίας με βλέψεις την διεθνή αγορά...
Το Mega θα παραμείνει ξεκάθαρα προσανατολισμένο στην παραγωγή μυθοπλασίας για την βραδινή του ζώνη και την επόμενη σεζόν. 

Στον σταθμό επενδύουν σε ακριβές παραγωγές με τη συνδρομή του ΕΚΟΜΕ αλλά όχι μόνο. 

Η αρχή έγινε με το «Σιωπηλό δρόμο» τα δικαιώματα προβολής του οποίου για το εξωτερικό δόθηκαν στη Γερμανική εταιρία παραγωγής Beta Films. Η σειρά τον Καλκόβαλη – Τσαμπάνη ήδη έχει ταξιδέψει σε Ιταλία σε κανάλι της Mediaset (Μπερλουσκόνι) και σε Αμερική και Καναδά. Επόμενος σταθμός είναι η Αυστραλία όπου πουλήθηκε στο μιντιακό κολοσσό της Ηπείρου SBS που διαθέτει τα περισσότερα και υψηλότερα σε τηλεθέαση κανάλια.

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα του «Maestro» στο Netflix με τον τίτλο «Maestro in Blue» και θα ακολουθήσει από τη μεγαλύτερη παγκόσμια συνδρομητική πλατφόρμα και ο δεύτερος κύκλος 8 επεισοδίων αφού πρώτα θα προβληθεί στο Mega. 

Επόμενη σειρά με διεθνή στόχευση του Mega αυτή του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκκάτου το «Milky Way» που θα προβληθεί από το κανάλι την επόμενη σεζόν. 

Με στόχευση εκτός ελληνικών συνόρων θα κινηθεί την επόμενη σεζόν και ο Αντρέας Γεωργίου με τη νέα του εβδομαδιαία σειρά «Φαμαγκούστα» της οποίας η προετοιμασία ξεκίνησε παράλληλα με τον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ