2023-04-02 09:00:05
Φωτογραφία για «Ο ΑΝΤ1 πρέπει να κάνει καλύτερο προγραμματισμό»



Με αφορμή την συμμετοχή στη νέα τηλεοπτική σειρά «Ζωή» μίλησε η Ταμίλα Κουλίεβα στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. 

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια, μάλιστα, δεν έκρυψε την προσωπική της ενόχληση με το κανάλι.

Πιο συγκεκριμένα, η Ταμίλα Κουλίεβα υπογράμμισε πως «οι πολλές διακοπές και οι αλλαγές στην προβολή επηρεάζουν την συνέχεια της σειράς σε επίπεδο του ότι συζητιέται πάρα πολύ και μεταξύ μας και γενικότερα από τον κόσμο. Νομίζω ότι ο ΑΝΤ1 πρέπει να κάνει καλύτερο προγραμματισμό γενικότερα γιατί αυτό που έχει συμβεί, εντάξει καταλαβαίνω ότι δεν αποφάσισαν τυχαία, αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα γινόταν αν δεν θα υπήρχε αυτό το διάλειμμα».

«Βεβαίως και υπάρχουν συζητήσεις για δεύτερη σεζόν στο σίριαλ αλλά ακόμα δεν γνωρίζω αν θα πάρει το πράσινο φως. Συζητήσεις πάντως υπάρχουν και πολύ έντονες μάλιστα».





«Μακάρι να πάει και δεύτερη σεζόν η σειρά γιατί έχω καταλάβει ότι ο κόσμος την έχει αγαπήσει πάρα πολύ και όλοι μας το θέλουμε, όπως και ο κόσμος που την αγαπάει το θέλει. Μακάρι να πάει» πρόδωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για το σίριαλ «Παγιδευμένοι» στο ίδιο απόσπασμα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ