2023-04-05 19:21:34
Φωτογραφία για Επίσκεψη μαθητών νηπιαγωγείου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμφιλοχίας
Παιδική εκδήλωση γνωριμίας με το βιβλίο και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμφιλοχίας «Παναγιώτης Κόκκαλης» πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Αμφιλοχίας, με αφορμή την 2α Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.. Οι μαθητές του Β’ Νηπιαγωγείου Αμφιλοχίας, συνοδευόμενοι από τις νηπιαγωγούς τους, επισκέφθηκα τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όπου τους υποδέχθηκε η Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α. Ζωή Ντρούτση μαζί με την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης κα Δήμητρα Φλώρου, οι οποίες τους ξενάγησαν στο χώρο, φέρνοντάς τους έτσι για πρώτη φορά σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο των βιβλίων! Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α. μοίρασε σε όλους τους μαθητές το βιβλίο «Παραμύθια του Βάλτου», το οποίο αποτελεί μια συλλογή παραμυθιών καταγεγραμμένων από μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας, το οποίο εκδόθηκε από το ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α.

Με αφορμή την επίσκεψη των μαθητών του νηπιαγωγείου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α. Ζωής Ντρούτση δήλωσε τα εξής:


«Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε γονείς και παιδιά ακόμη περισσότερο στην ανάγνωση βιβλίων. Σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε για πρώτη φορά σε επαφή τα μικρούλια μας με τον χώρο της βιβλιοθήκης, η οποία φιλοξενεί περισσότερους από 20.000 τόμους και διαθέτει μεγάλη συλλογή και παιδικών βιβλίων, παραμυθιών και διηγημάτων.

Το βιβλίο είναι ζωή, γνώση, φαντασία, πλούσια συναισθήματα και ερεθίσματα. Ας βάλουμε το βιβλίο ακόμη περισσότερο στη ζωή μας και στη ζωή των παιδιών μας!»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ