2023-04-10 00:21:32
Φωτογραφία για Εύκολες πασχαλινές κατασκευές με γυάλινα βάζα
Τα απλά γυάλινα βάζα κουζίνας όπως και οι γυάλινες συγκευασίες τροφίμων προσφέρονται ιδιαίτερα για διάφορες εποχιακές DIY δημιουργίες και με  εύκολους τρόπους μπορούν να αξιοποιηθούν και σε πολλών τύπων πασχαλινές κατασκευές. 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κηροπήγια, ανθοδοχεία ή διακοσμητικές συνθέσεις στην πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού αλλά και να μετατραπούν σε πολύ ιδιαίτερες γιορτινές ...συσκευασίες δώρου για γλυκίσματα, σοκολατοειδή κλπ 

Για το  βάψιμό τους δεν απαιτείται ειδικό χρώμα για γυαλί και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάθε τύπου ακρυλικά χρώματα ή χρώμα κιμωλίας. 

Για να δημιουργήσετε στην επιφάνειά τους διάφανα σημεία σε διάφορα σχήματα θα χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα στο αντίστοιχο σχήμα που θα αφαιρέσετε μετά το βάψιμο του βάζου. 

Αυτοκόλλητα για την συγκεκριμένη χρήση, σε κάθε σχήμα και μέγεθος, μπορούν και να κατασκευαστούν από διαφανές αυτοκόλλητο σε ρολό. 


Το Decoupage με πασχαλινά χαρτιά - μοτίβα είναι από τους πιο απλούς τρόπους για να μετατρέψετε ένα απλό γυάλινο βάζο σε πασχαλινό διακοσμητικό.

Ακόμη και χωρίς βάψιμο - επεξεργασία της εξωτερικής τους επιφάνειας γυάλινα βάζα μπορούν να προσφερθούν σαν δωράκια γεμάτα με ζαχαρωτά, σοκολατοειδή, μικρά αυγά κλπ. 

Ανάλογα με το είδος που θα τοποθετηθεί στο εσωτερικό τους προσθέστε διακοσμητικό χόρτο, κορδέλες στο καπάκι, μικρά καρτάκια με ευχές κλπ. 

Πασχαλινές  πλαστικές ή ξύλινες φιγούρες μπορούν να κολληθούν, με πιστόλι  σιλικόνης, στο καπάκι του βάζου και στην συνέχεια να βαφτούν στο ίδιο ή διαφορετικό χρώμα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ