2023-04-11 07:42:43
Φωτογραφία για Ξεκίνημα νίκης Τορουνίδη για τον Δήμο Αμφιλοχίας: «Προχωράμε με  εμπειρία, σχέδιο και ομάδα!»
Εντυπωσιακό παρόν εκατοντάδων δημοτών στην συγκέντρωση της παράταξης «Δήμος για όλους»... «Η καρδιά της Αμφιλοχίας χτυπάει σήμερα εδώ! Η καρδιά του Ινάχου, του Μενιδίου, χτυπάει σήμερα εδώ! Δίνει ζωή σε μία Νέα Αρχή! Νέα Αρχή για ένα Δήμο για όλους!». Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας Σάκης Τορουνίδης, παρουσία εκατοντάδων δημοτών στην πανηγυρική πρώτη εκδήλωση με την οποία και ανακοίνωσε επισήμως την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές: «Μια εποχή χαμηλών προσδοκιών για τον Δήμο Αμφιλοχίας πρέπει να τελειώσει και θα τελειώσει οριστικά. Ο Δήμος είναι το κοινό μας σπίτι. Θέλουμε όλοι να ζήσουμε στον Δήμο Αμφιλοχίας που αξίζουμε, που αξίζει κάθε δημότης, κάθε οικογένεια. Που αξίζει η νέα γενιά του τόπου μας» τόνισε.

Ο κ. Τορουνιδης ανακοίνωσε το όνομα συνδυασμού το οποίο είναι «Δήμος για Όλους» το οποίο αποτυπώνει όπως ανέφερε χαρακτηριστικά την κορωνίδα του οράματος του: «Δήμος που ενώνει όλα τα κύτταρα ανάπτυξης που τον απαρτίζουν.


Το αστικό κέντρο με την περιφέρεια. Την πόλη με τα χωριά. Το βουνό με την θάλασσα. Δήμος που ενώνει όλους και όλες μας! Ώστε κάθε δημότης να απολαμβάνει καθολικές ψηφιακές υπηρεσίες ή εξυπηρέτηση στο σπίτι, πλήρη κοινωνική στήριξη, πλήρη πολιτιστική ατζέντα και ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πακέτο».

«Ζητάμε το αυτονόητο. Απαιτούμε το αυτονόητο: να έχουμε και να νιώθουμε τον Δήμο, τον Δήμαρχο και την ομάδα του, δίπλα μας» ανέφερε ο κ Τορουνίδης ο οποίος έκανε λόγο «τέσσερα χαμένα χρόνια»: «Η Αμφιλοχία, το Μενίδι, ο Ίναχος δεν έχουν καιρό για χάσιμο. Δεν έχουμε άλλο καιρό για χάσιμο. Η αυτοδιοίκηση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν είναι για μαθητευόμενους μάγους. Θέλει δουλειά, όχι τεμπελιά. Θέλει παρουσία, όχι απουσία!» είπε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε λέγοντας: «Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε καλύτερα για 3 λόγους κομβικής σημασίας για κάθε επίπεδο Διοίκησης και ειδικά στην Αυτοδιοίκηση: Πρώτον, μπορούμε καλύτερα γιατί έχουμε εμπειρία. Δεύτερον, μπορούμε καλύτερα γιατί έχουμε σχέδιο. Το τρίτο χαρακτηριστικό που κάνει όλους μας να πιστεύουμε ότι μπορούμε καλύτερα, είναι πως είμαστε ομάδα».

Μάλιστα ειδικότερα είπε: «Αυτή η ομάδα, ενώνει! Ενώνει ηλικίες! Γιατί καμία ομάδα δεν ευδοκιμεί χωρίς την ορμή και την φρεσκάδα των νεότερων, αλλά και χωρίς την γνώση των μεγαλύτερων. Ενώνει τις διάφορες κοινότητες του Δήμου μας! Κρατάμε την περηφάνια της καταγωγής μας, αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι η ανάπτυξη είτε θα αφορά κάθε γωνιά του Δήμου, είτε δεν θα υπάρξει. Και, τέλος, ενώνει ανθρώπους.

Ανθρώπους με διαφορετικές κοινωνικές, οικογενειακές, επαγγελματικές καταβολές.

Ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες».

Και υπογράμμισε κάτω από τα συνεχή χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων:

«Όποιες όμως και αν είναι οι πολιτικές μας διαδρομές, όποιες και αν είναι οι ιδεολογικές μας θέσεις, μας ενώνει η αγάπη για τον Δήμο μας και η θέληση να τον κάνουμε καλύτερο! Αυτή είναι η κινητήρια δύναμη μας! Η αγάπη μας για τον τόπο μας».

Κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε: «Την Παράταξη αυτή, δεν την δένουν εξαρτήσεις, δεν την δένουν ανούσιες φιλοδοξίες. Την ομάδα αυτή την δένουν αρχές και αξίες! Την δένει η διάθεση για ανιδιοτελή πρόσφορα στον τόπο μας! Μία ομάδα που έχει στόχο να ανοίξουν οι πόρτες του Δήμου σε όλους και όχι σε λίγους και ημέτερους! Έχω την

τιμή να είμαι επικεφαλής αυτής της βαθιά συλλογικής προσπάθειας .Θέλω να ενώσω.

Μπορώ να ενώσω. Θέλω να προχωρήσουμε με προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασίες στο φως της ημέρας και πάνω από το τραπέζι. Μόνο έτσι γίνονται οι

απαραίτητες μικρές και μεγάλες ρήξεις με πολιτικές, πρακτικές και νοοτροπίες που μας κρατούν καθηλωμένους στο χθες. Θέλω να δεσμευτώ προσωπικά κοιτώντας

κάθε έναν και κάθε μία από εσάς στα μάτια: Θα είμαι δήμαρχος για όλους! Θα υπηρετήσω με πίστη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία όλους τους δημότες, όλες τις δημότισσες! Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι!»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλουν την Ντορέττα στο DEAL;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλουν την Ντορέττα στο DEAL;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ