2023-04-20 14:08:07
Φωτογραφία για Μανουσάκης για υπόθεση Γεωργούλη: «Η καταγγέλλουσα είναι μία γυναίκα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κάτι από το πουθενά»
Ο Μανούσος Μανουσάκης τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, δήλωσε: «Η κατηγορία είναι πάρα πολύ σοβαρή. Η καταγγέλλουσα είναι μία γυναίκα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κάτι από το πουθενά».

«Παρ' όλα αυτά, είμαστε ακόμα σε μια διαδικασία διερεύνησης των πραγματικών γεγονότων. Αν αποδειχθεί, είναι οδυνηρό. Είναι ανατριχιαστικό να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν χώρο όπως η Ευρωβουλή και ο Πολιτισμός. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, κάτι για τους Έλληνες πολιτικούς ή ηθοποιούς, είναι μια εξαίρεση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τόνισε μάλιστα, πως βρίσκει «εξοργιστικό» το γεγονός να αποκαλύπτεται η ταυτότητα του θύματος.

«Το ότι δημοσιοποιήθηκε το όνομα του θύματος είναι κάτι εξοργιστικό, δεν συμβαίνει ποτέ και πουθενά, εάν δεν το θελήσει το ίδιο το θύμα. Δεν ξέρω με ποια σκοπιμότητα έγινε, αλλά αποτελεί αξιόποινη πράξη. Οποιοσδήποτε έχει κάνει κάτι τέτοιο είναι λυπηρό. Και το λυπηρό είναι μια επιεικής έκφραση. Είναι ανατριχιαστικό», κατέληξε.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ