2023-04-26 21:47:28
Φωτογραφία για Φωτεινή Παντιώρα: «Θέλω να εκπροσωπήσω τους νέους της Αιτωλοακαρνανίας στην επόμενη Βουλή, να βάλω ένα λιθαράκι για να μείνουν οι νέοι και οι νέες στον τόπο μας»
Από τις 22 Μαΐου με τη νέα προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας που είναι υπέρ των πολλών, υπογράμμισε η υποψ. βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Φωτεινή Παντιώρα μιλώντας σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του AlphaTV.. H κα Παντιώρα τόνισε ότι «εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Εμείς δεσμευόμαστε για την προστασία της πρώτης κατοικίας που δυστυχώς με τις πολιτικές της ΝΔ, χιλιάδες σπίτια φτωχών νοικοκυριών αλλά και της μεσαίας τάξης πλειστηριάζονται αυτή τη στιγμή». Ειδική αναφορά έκανε η Φωτεινή Παντιώρα στη νέα γενιά, σημειώνοντας «θέλω πραγματικά να εκπροσωπήσω τους νέους της Αιτωλοακαρνανίας στην επόμενη Βουλή, να βάλω ένα λιθαράκι για να μείνουν οι νέοι και οι νέες στον τόπο μας». Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «η δική μου αλλά και οι νεότερες γενιές είμαστε θύματα των πολλαπλών κρίσεων
. Υπάρχουν πολλοί νέοι ακόμα και 35 και 40 χρονών που μένουν στο παιδικό τους δωμάτιο. Το πρόγραμμά μας για τη στεγαστική πολιτική περιλαμβάνει τη δημιουργία Τράπεζας Στέγης όπου αναξιοποίητα ακίνητα του δημοσίου, θα διατίθενται στους νέους σε πολύ χαμηλές τιμές. Δεσμευόμαστε επίσης για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ. Με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι νέοι μας θα δουν καλύτερες μέρες».

Κλείνοντας, η κα Παντιώρα τόνισε «έχω εμπιστοσύνη στη νέα γενιά και πιστεύω ότι θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να βγούμε από την απόγνωση και τη μιζέρια που μας έχουν οδηγήσει οι πολιτικές της ΝΔ».

Επισυνάπτεται το βίντεο από την παρουσία της κας Παντιώρα.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ