2023-04-27 19:43:34
Φωτογραφία για Μια αυτοκτονία, ένα διαζύγιο και μια εγκυμοσύνη στο φινάλε του Σασμού
Έρχονται τα πάνω-κάτω στην σειρά που αγάπησε όσο λίγες το τηλεοπτικό κοινό και ετοιμάζεται να διανύσει από την επόμενη σεζόν, την τρίτη κατά σειρά στην πορεία της!

Εκεί λοιπόν που, σιγά σιγά, οδηγούμασταν στον πολυπόθητο «Σασμό», η ιστορία θα πάρει μια μικρή παράταση και η... κάθαρση θα καθυστερήσει. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως το φινάλε της δεύτερης σεζόν θα είναι αδιάφορο, αντίθετα τα όσα πρόκειται να συμβούν, αναμένεται να κόψουν την ανάσα των τηλεθεατών.

Η σκληρή αλήθεια

Στο επίκεντρο των εξελίξεων δεν είναι άλλη από τη Βασιλική, η οποία μαθαίνει από τον Ευθύμη πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός. Η αποκάλυψη της αλήθειας την διαλύει και ο γάμος είναι ένα βήμα πριν τιναχτεί στον αέρα. Το διαζύγιο μοιάζει μονόδρομος, με τον Μαθιό να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κάνει να τον συγχωρήσει.

Η καρδιά της Βασιλικής όμως έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια και παρότι εξακολουθεί να αγαπάει τον Μαθιό, δεν μπορεί να ξεπεράσει την προδοσία του
. Έτσι στο φινάλε της δεύτερης σεζόν θα του ανακοινώσει πως θέλει να χωρίσουν οριστικά. Παράλληλα, ο Αστέρης έχοντας μάθει πως η Αργυρώ όλον αυτόν τον καιρό του έκρυβε πως ο Πετράκης είναι γιος του, δεν σταματά να της εκφράζει τον θυμό και την αγανάκτησή του. Παρόλα αυτά, η αγάπη τους γι' ακόμη μια φορά θα υπερισχύσει. Βλέποντας το πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται κάθε φορά που είναι κοντά στον μικρό Πετρή, βάζει στην άκρη τον εγωισμό του και λέει στην Αργυρώ πως θέλει να μείνουν μαζί μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

Η εξέλιξη ωστόσο αυτή κάνει έξαλλους τον Παύλο και την Καλλιόπη, που είχαν άλλα σχέδια. Μόλις μάλιστα η Καπετάνισσα μάθει πως ο Πετρής είναι εγγονός της, θα κυριευτεί από πανικό. Στη σκέψη πως μπορεί η κατάρα που κυνηγά την οικογένειά της να χτυπήσει τον μικρό, δεν μπορεί να ηρεμήσει στιγμή.... θα πάρουν άραγε οι χειρότεροι φόβοι της σάρκα και οστά;

Η προδοσία

Από την άλλη, μπορεί να εμφανίστηκε η πρώην του Λευτέρη η Ελενα θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σχέση του με τη Θοδώρα, στο τέλος όμως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας της Άνω Ποριάς, με την αληθινή ταυτότητα του Λευτέρη να έχει βγει στην επιφάνεια. Μάλιστα η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα με τον ερχομό ενός μωρού, καθώς πολύ γρήγορα η Θοδώρα θα ανακαλύψει πως είναι έγκυος.

sasmos-(8).JPG

Από την άλλη, ο Φαρμάκης θα δει τον κόσμο του να καταρρέει. Η προδοσία από τους ανθρώπους που θεωρούσε φίλους του, τον διαλύει και δείχνει να χάνει τα λογικά του. Μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε σκιά του εαυτού του, με αποτέλεσμα να βυθίζεται στις παραισθήσεις. Συνέχεια βλέπει μπροστά του τη Ρέα, δημιουργώντας τη δική του πραγματικότητα. Το τέλος του αδίστακτου άντρα θα είναι τραγικό, με τον ίδιο να κάνει κακό στον εαυτό του πληρώνοντας έτσι όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Πηγή Λοιπόν

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ