2023-05-10 08:00:23
Φωτογραφία για Το μήνυμα της υπ. βουλευτή της ΝΔ Αναστασίας Σακκαρέλη: «Η ώρα της Δημοκρατικής Ευθύνης έφτασε»



Με αρκετά προσωπικά χαρακτηριστικά στο μήνυμα της, η κ. Αναστασία Σακκαρέλη, απευθύνεται στο εκλογικό σώμα της Αιτωλοακαρνανίας και στους ψηφοφόρους της ΝΔ.....

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει τόσο στην πολιτική και επαγγελματική της πορεία όσο και στην τιμή που της έγινε, όπως σημειώνει,  να επιλεχθεί για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία.

Το μήνυμα της κ. Σακκαρέλη:



«Η ενασχόλησή μου με τα κοινά διαχρονική. Η αγάπη μου για την γενέτειρά μου, την Αιτωλοακαρνανία, αδιαπραγμάτευτη.

Από τα σοκάκια της Σταμνάς Μεσολογγίου, στα εύφορα χωράφια του κάμπου δίπλα στον Αχελώο μας, στις πλατείες του Αγρινίου, στα πανηγύρια της Αγιά Αγάθης και του Άη Συμιού, στην πομπή της Εξόδου του Μεσολογγίου, κρατώ βαθιά τις αναμνήσεις, τους συνανθρώπους, τα χρώματα και τα αρώματα αυτού του τόπου που πάντοτε καθόριζαν την πορεία μου.



Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία στον όμιλο ΔΕΗ, οι αυξημένες ευθύνες ως Υπεύθυνη Γυναικών ΕΚΟ/ΔΕΗ από το 2012, αιρετό μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ (ΔΑΚΕ ΣΕΠ/ΔΕΗ) από το 2016 αλλά και σήμερα ως οικονομικό στέλεχος στον ΔΕΔΔΗΕ του Ομίλου ΔΕΗ, μέλος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) καθώς και μητέρα μιας κόρης, δεν με απέτρεψαν από τη συμμετοχή μου στα κοινά και την ενεργή δράση στα δρώμενα της Αιτωλοακαρνανίας.



Ως μέλος μιας πολιτικοποιημένης οικογένειας, κόρη του Παναγιώτη Σακκαρέλη από τη Σταμνά και της Σοφίας Σαβολίδη από το Αγγελόκαστρο, που υπηρέτησαν με ήθος και αξιοπρέπεια τη Νέα Δημοκρατία στο πέρασμα του χρόνου, αποφάσισα να πολιτευτώ με το κόμμα με τη διαχρονική πορεία προσφοράς στον τόπο μας.

Η προσωπική επιλογή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη να με εμπιστευτεί ως υποψήφια βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, περιποιεί τιμή για μένα και ηθική ικανοποίηση για την οικογένειά μου που χρόνια τώρα έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει μεγάλους αγώνες για την παράταξη στην περιοχή μας.



Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και στηρίζουμε νέα πρόσωπα να βγουν μπροστά για να ωθήσουμε με τόλμη την Αιτωλοακαρνανία που αγαπάμε και την Ελλάδα που θέλουμε, ακόμη πιο μπροστά!



Η ώρα της Δημοκρατικής Ευθύνης έφτασε. Με καθαρά χέρια και το βλέμμα στραμμένο μπροστά ξεκινάμε έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.



Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά για την Αιτωλοακαρνανίας μας!».



agriniopress.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκτακτη εκπομπή στο OPEN...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έκτακτη εκπομπή στο OPEN...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ