2023-05-14 19:14:17
Φωτογραφία για Μήνυμα Νίκης και Ελπίδας για το ΠΑΣΟΚ και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο από το Μεσολόγγι
Εκατοντάδες φίλοι και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκαν χθες στην προεκλογική συγκέντρωσή του στο Μεσολόγγι στον Πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στο Εκλογικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ, να τον ακούσουν, να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν καλή επιτυχία. Προλογίζοντάς τον η αγροτική γιατρός του Κέντρου Υγείας Κατούνας και Περιφερειακού Ιατρείου Αετού κ. Μαρία Μπούση, υπογράμμισε «ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ήταν πάντα πιστός στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. ΠΑΣΟΚ στο 45%, αλλά και στα δύσκολα χρόνια του 5%. Πάντα ΠΑΣΟΚ. Μακριά από γέφυρες συνεργασίας με στόχο την εξουσία.»

Ο κ. Κωνσταντόπουλος άρχισε την ομιλία του λέγοντας:

«Σήμερα από το Μεσολόγγι από την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας στέλνουμε ένα μήνυμα: Ότι το ΠΑΣΟΚ, επέστρεψε για την κοινωνία και τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Το κόμμα που έδωσε αξιοπρέπεια στον Έλληνα και την Ελληνίδα. Έδωσε ελευθερίες, εδραίωσε τη δημοκρατία στον τόπο, έφερε στο προσκήνιο τους μη προνομιούχους, και δημιούργησε τη μεγάλη μεσαία τάξη. Αυτό το κόμμα πολεμήθηκε όσο κανένα άλλο. Σήμερα προσπαθούν να μιμηθούν τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον οικειοποιηθούν. Όμως δεν μπορούν. Γιατί φαντάζουν μπροστά του πολιτικοί νάνοι.»


Ενώ χειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους συμπολίτες μας είπε:

«Σας καλώ να δώσετε δύναμη στο ΠΑΣΟΚ. Να ανεβάσουμε τον ήλιο ψηλά! Να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ δύναμη που θα εγγυηθεί την ελπίδα για όλους τους Έλληνες! Το ΠΑΣΟΚ με τον πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη μπροστά στη νέα εποχή για μια νέα αλλαγή! Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ! Προσωπικά είμαι εδώ σταθερός στις αξίες, στις αρχές, στην ιστορία μας! Είμαι εδώ, δεν το εγκατέλειψα ποτέ. Είμαι εδώ - σταθερός με συνέπεια στο αφήγημα του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι το ΠΑΣΟΚ έρχεται από μακριά για να πάει μακριά την κοινωνία και τους πολίτες! Είμαστε όλοι εδώ για το ΠΑΣΟΚ στο προσκήνιο.»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η διάδοση του διαδικτύου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η διάδοση του διαδικτύου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ