2023-05-15 20:51:18
Φωτογραφία για Στις δημόσιες Υπηρεσίες του Αγρινίου ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος



Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε δημόσιες υπηρεσίες και δομές της Αιτωλοακαρνανίας ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Σήμερα επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, τις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου-Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά και το υποκατάστημα e-ΕΦΚΑ στο Αγρίνιο......

Συναντήθηκε με εργαζόμενους και πολίτες και συζήτησε μαζί τους για την επαφή του πολίτη με το Κράτος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Μετά τις επισκέψεις του, ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έγραψε τα ακόλουθα στα προσωπικά του social media:

«Σήμερα επισκέφθηκα την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, τις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου-Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά, το υποκατάστημα e-ΕΦΚΑ Αγρινίου

. Υπηρεσίες με ειδική βαρύτητα στην καθημερινή λειτουργία του κράτους. Οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους με αίσθημα ευθύνης και στέκονται στο πλευρό του πολίτη. Ωστόσο, απέχουμε ακόμα πολύ από το ψηφιακό και επιτελικό κράτος που η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ευαγγελίζεται. Άμεση ανάγκη η πλήρης στελέχωση των υπηρεσιών, η στήριξη με πόρους, η αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού τους. Στο ΠΑΣΟΚ, με το πρόγραμμά μας, θέτουμε στο επίκεντρο τη λειτουργία του Κράτους με όρους αξιοκρατίας και διαφάνειας, την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού του Κράτους, την πάταξη της γραφειοκρατίας. Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει ψήφος σε μια νέα αντίληψη για ένα σύγχρονο κράτος, στην υπηρεσία του πολίτη». 




ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ