2023-05-15 20:37:08
Φωτογραφία για Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής  : ENHMEΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ κ ΛΙΒΑΝΟΥ Σπήλιου



 Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Σήμερα 15/05/2023 στην  υπηρεσία που εργάζομαι ήρθε ο κ Λιβανός υποψήφιος βουλευτής της Δεξιάς συνοδευόμενος από γνωστούς συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ  εκπαιδευτικών. Μας Καλημέρισε.   Δεν είπε απολύτως τίποτε και μας είπε αν έχουμε να του πούμε κάτι...... 

Πήρα το λόγο ( άλλος δεν μίλησε).  Κατάγομαι από τη Πογωνιά και δεν έχουμε κατάλληλο  νερό να πιούμε είπα. Το γνωρίζετε το θέμα ρώτησα. Δεν είπε απολύτως τίποτε.

 

Στη συνέχεια τον ρώτησα, τα συμβαίνοντα στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας τα γνωρίζετε ; Μου απάντησε ναι τα γνωρίζω. Φροντίστε να τα μάθετε καλύτερα του είπα.  Στην συνέχεια τον ρώτησα. Αν εκλεγείτε θα σας στείλω ένα φάκελο στο γραφείο σας με θέμα το νερό της περιοχής Παλαίρου, Πογωνιάς κλπ δεσμευθείτε να το προωθήσετε;  Δεν είπε απολύτως τίποτε. 



Μετά του είπα για το Νοσοκομείο στο Μεσολόγγι, τη πλατεία στο Μεσολόγγι και τη Μαρίνα στο Μεσολόγγι. Μου είπε αυτά δεν είναι θέματα εκπαίδευσης αλλά φταίει το ΠΑΣΟΚ που έδωσε αρμοδιότητες στους Δήμους.



Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Δημάρχου Αγρινίου, του Περιφερειάρχη Ηπείρου και του Προέδρου της Βουλής.



Στη συνέχεια του έθεσα το πρόβλημα των κτιρίων του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Μεσολογγίου.  Πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα και άρχισε να λέει ότι οι Αιτ/νες; ψηφίζουν αυτούς που κάνουν προσωπικές εξυπηρετήσεις. Στο οποίο δεν διαφανώ  αλλά ο κάθε βουλευτής δεν έχει καμία δουλειά να παρεμβαίνει στη Διοίκηση για εξυπηρετήσεις.  ( Αντιλαμβάνεστε τις εσωκομματικές τους κόντρες)

 

Στο τέλος  μου είπε  , ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ από μέρους μου  δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου.  Τον κ Λιβάνο δεν την είχα συναντήσει ποτέ στη ζωή μου.  Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό;  Λεω μήπως;  



Του είπα εγώ Νέα Δημοκρατία δεν έχω ψηφίσει ποτέ. Αν δε ψήφιζα ούτε το κ Καραγκούνη, ούτε το κ Σαλμα ,ούτε εσάς θα ψήφιζα.   Τελείωσα δε λέγοντας, Κύριε Λιβανέ ψάξτε στην ομήγυρη σας να βρείτε αυτούς που δεν έχουνε δουλέψει. Εγώ δουλεύω εδώ και σαράντα χρόνια. 

Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός. 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 

1) Για γυρίσει ο ήλιος θέλει  δουλειά πολύ. 

2) Σε κάποιους είναι αδιανόητο να υπάρχουνε πολίτες  , οι οποίοι παλεύουνε για προβλήματα κοινά και όχι για προσωπικές εξυπηρετήσεις. 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ