2023-05-17 21:55:27
Φωτογραφία για Λ. Παλαιοδήμος: Το φαινόμενο «θέλω να ψηφίσω ένα μικρό κόμμα» και η επιλογή «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»



*Γράφει ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ



Τις τελευταίες ημέρες έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο μέσα από τις συζητήσεις με τους πολίτες: Μεγάλο μέρος των πολιτών αναφέρουν αυθόρμητα ότι επιθυμούν να επιλέξουν ένα «μικρό κόμμα»...... Πολλοί συμπολίτες μας, όμως, δεν γνωρίζουν λεπτομερώς τα «μικρά κόμματα» καθώς δεν προβάλλονται επαρκώς από τα πανελλαδικά ΜΜΕ.

Πρώτα από όλα, θα ήθελα να τονίσω ότι η είσοδος νέων κομμάτων στη Βουλή των Ελλήνων θα είναι προς όφελος της πολυφωνίας και της ανανέωσης και ίσως βοηθήσει ώστε τα «μεγάλα κόμματα» να κάνουν αυτοκριτική και να βελτιωθούν. Εξάλλου, δεν είναι λογικό να ψηφίζεις τους ίδιους και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα. Αν ψηφίζεις κομματισμό και κρατισμό, θα λαμβάνεις κομματισμό και κρατισμό.

Έτσι, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το βήμα ώστε να σας ενημερώσω για την επιλογή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.


Πρόκειται για ένα «μικρό κόμμα» που παλεύει με αξιώσεις να εισέλθει στη Βουλή. 270 υποψήφιοι σε όλη τη χώρα κάνουμε έναν έντιμο αγώνα με ίδια μέσα και με τον ιδρώτα του προσώπου μας. Ευαγγελιζόμαστε την Κοινή Λογική, δηλαδή όσα συζητάμε στο δρόμο και συμφωνούμε:

*Χαμηλή, δίκαιη, απλή φορολογία ώστε να πάρει μπροστά η οικονομία

*Ασφάλεια, δημόσια τάξη, σεβασμός στο Νόμο από όλους και για όλους

*Προστατευμένα σύνορα

*Ενίσχυση των Νέων ώστε να μπορούν να κάνουν Οικογένεια και όνειρα.

Εάν ψάχνετε για ένα «μικρό κόμμα», εάν είστε αναποφάσιστοι, εάν δεν σκοπεύετε να ψηφίσετε καν όντας απογοητευμένοι και ματαιωμένοι, θέλω να σας ενθαρρύνω να εξετάσετε σοβαρά την επιλογή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, για την οποία μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ: https://www.ethnikidimiourgia.gr/theseis .

Εάν ψάχνετε για έναν υποψήφιο που έχει δουλέψει σκληρά, όπως εσείς, θέλω να σας ενθαρρύνω να με τιμήσετε με την ψήφο σας. Θα μάθετε περισσότερα για εμένα εδώ: https://leonidaspalaiodimos.gr/i-zoi-mou/ .

Να είστε καλά!

*Ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος είναι επίκουρος καθηγητής νοσοκομειακής ιατρικής, αξιωματικός της ΠΑ εα και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

www.leonidaspalaiodimos.gr

@LeonPalaiodimos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ