2023-05-18 13:30:04
Φωτογραφία για Αλλάζουν τα σχέδια του ΣΚΑΪ - Τον Οκτώβρη θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ...
«Κλείδωσε» η συμφωνία του Χρήστου Φερεντίνου με τον ΣΚΑΪ ωστόσο δεν μπορεί να ανακοινωθεί πριν τις αρχές Οκτωβρίου καθώς τυπικά το συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον Alpha λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου. Επιχειρήθηκε να βρεθεί συμβιβαστική φόρμουλα μεταξύ Alpha και παρουσιαστή όμως αυτό τελικά δεν κατέστη εφικτό.

Έτσι ο παρουσιαστής όπως και το κανάλι του Φαλήρου θα περιμένουν. Ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι αυτός που θα δίνει lead in στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τον «Μονομάχο». Το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από 22 χρόνια καθώς για πρώτη φορά είχε προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του STAR το 2002 και πάλι με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Πρόκειται για ένα γρήγορο παιχνίδι γνώσεων σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στο οποίο ένας παίκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με 100 αντιπάλους και έχοντας κάποιες βοήθειες επιλέγει κατηγορίες ερωτήσεων με σκοπό να τους… εξολοθρεύσει και να πάρει το χρηματικό έπαθλο. Μάλιστα τα πρώτα κάστινγκ για τους παίκτες που θα συμμετέχουν έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ πληροφορίες του Reader αναφέρουν πως στο τηλεπαιχνίδι θα υπάρχουν και εκπλήξεις σε σχέση με την πρώτη του τηλεοπτική εκδοχή.

Εν συνεχεία ο Χρήστος Φερεντίνος θα παρουσιάσει και βραδινή παρεΐστικη μουσική εκπομπή που θα προβάλλεται τα βράδια του Σαββάτου με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ