2023-05-24 20:32:08
Φωτογραφία για Υπ. Παιδείας: Νέοι, 3.449 μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση – Οι λίστες



 Φωτογραφία: unsplash.com



Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την ολοκλήρωση 3.449 νέων, μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση, που κατανέμονται ως εξής:.....

1.644 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση1.744 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση61 στον Κλάδο ΠΕ79 Μουσικής για τα Μουσικά Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι επιπλέον μόνιμοι διορισμοί 400 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθούν μετά την έκδοση των τελικών αξιολογικών πινάκων από το ΑΣΕΠ.



Η Υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε: «Ολοκληρώνουμε το έργο της θητείας της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, μεριμνώντας για την πληρέστερη στελέχωση των σχολείων μας για τη νέα χρονιά και διορίζοντας, μετά από 12 χρόνια, σχεδόν 28.500 συνολικά μόνιμους εκπαιδευτικούς και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού.

Με προσεκτικό σχεδιασμό και αμέριστο ενδιαφέρον για την εκπαιδευτική κοινότητα, υλοποιήσαμε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα για ενίσχυση του μόνιμου προσωπικού, που δίνει στους μεν εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα για επαγγελματική σταθερότητα και ανέλιξη, στους δε μαθητές και τα σχολεία την ευκαιρία για βέλτιστη κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών».

Σημειώνεται ότι από την τρέχουσα διαδικασία μηχανογραφικής ροής διορισμών παραλείφθηκαν οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ05-Γαλλικής Γλώσσας, επειδή διαπιστώθηκε ότι εκ παραδρομής είχε συμπεριληφθεί οργανικό κενό (στη Δ/νση Π.Ε. Χαλκιδικής) στο σχετικό Παράρτημα II «ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ» της υπό στοιχεία 50316/Ε1/4-5-2023 (τ. ΑΣΕΠ 11) απόφασης/πρόσκλησης. Για το σκοπό αυτό αφενός έχει ήδη προωθηθεί προς το Εθνικό Τυπογραφείο  τροποποίηση της ανωτέρω απόφασης, αποκλειστικά ως προς τις υφιστάμενες κενές οργανικές θέσεις κλάδου ΠΕ05 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, με διατήρηση του συνολικού αριθμού των κενών οργανικών θέσεων του κλάδου, αφετέρου, κατόπιν έκδοσης του σχετικού ΦΕΚ,  θα κληθούν οι υποψήφιοι να επικαιροποιήσουν, εντός τριών (3) ημερών,  τις αιτήσεις τους στην πλατφόρμα του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου εν συνεχεία να διενεργηθούν και οι διορισμοί του κλάδου ΠΕ05-Γαλλικής Γλώσσας.

Οι λίστες

Διορισμοι

Διορισμοί Μουσικών


 ertnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ