2023-05-24 21:51:06
Φωτογραφία για Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Διονύσης Τσιρόγλου, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:
Στο πλευρό του Κώστα Λύρου τάσσεται και ο Διονύσης Τσιρόγλου. «Ζώντας σε μια κοινωνία που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται, με τις απαιτήσεις όλων μας, για ένα υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης και ένα μέλλον με ευκαιρίες για όλους, να αυξάνονται, πιστεύω ότι πρέπει να αγωνιστούμε με στόχο το καλύτερο για τον τόπο που ζούμε. Έναν τόπο που με σωστή διαχείριση, προγραμμα και όραμα μπορεί να αναπτυχθεί και να προοδεύσει,αποτελώντας το επίκεντρο σε αρκετούς τομείς.

Έχοντας υπηρετήσει τόσα χρόνια πίστα τον Εθελοντισμό έχω μάθει να είμαι πάντα παρών,στην πρώτη γραμμή και να μην διστάζω ,να διεκδικώ,να προσπαθώ και να προσφέρω.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ και πάλι με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο, έναν άξιο άνθρωπο και έναν διαχρονικό φίλο. Πιστεύω οτι οι γνώσεις, η εντιμότητα και το πείσμα του θα φέρουν την πρόοδο και την εξωστρέφεια στον τόπο μας, όπως ήδη έχει αποδείξει.»

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ