2023-06-07 17:00:01
Φωτογραφία για Ιστορική αλλαγή για το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ...
Οι βασικές εγκρίσεις για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν στην ΕΡΤ έχουν ήδη δοθεί. Μάλιστα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα μετά τις εκλογές δεν αναμένεται να υπάρξουν κομβικές αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Ίσως ωστόσο γίνει μια αλλαγή που θα είναι ιστορική: Μετακίνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τη ζώνη των 21.00 σε αυτή των 20.00. Σκέψη που πολλές φορές υπήρξε στο παρελθόν αλλά δεν υλοποιήθηκε.

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της κρατικής τηλεόρασης τη δεκαετία του 1960 η «Ηχώ των Γεγονότων» στο ΕΙΡΤ μεταδιδόταν στις 21.00 και η «Τηλεφημερίδα» της ΥΕΝΕΔ στις 22.00. Έτσι ονομάζονταν τότε τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των δύο καναλιών.

Η μόνη περίοδος που το κεντρικό δελτίο ειδήσεων προβαλλόταν διαφορετική ώρα ήταν τη σύντομη περίοδο λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ μετά το προσωρινό κλείσιμο της ΕΡΤ και ξεκινούσε στις 18.00 το απόγευμα. Επίσης, το διάστημα του πρώτου lockdown του κορονοϊού το βραδινό δελτίο της ΕΡΤ1 είχε μετακινηθεί στις 19.00. Η τελική απόφαση για το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 συμφωνα με το reader θα παρθεί μετά την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ