2023-06-08 14:19:51
Φωτογραφία για Training Experience | Εμπειρίες κατάρτισης – Προοπτικές καριέρας



Σήμερα, για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία δεν αρκεί μόνο, το βιογραφικό να περιέχει πολλούς τίτλους...... Πρέπει να μπορεί κανείς να βλέπει τις εμπειρίες και τις δεξιότητες που ένας καταρτιζόμενος έχει αποκτήσει, τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών του όσο και κατά τη διάρκεια της εργασίας του. Επομένως, δεν είναι μόνο οι γνώσεις που που πρέπει να αποκομίζει κανείς κατά τη διάρκεια των σπουδών αλλά και οι επαγγελματικές δεξιότητες που θα πρέπει να καλλιεργήσει.



Στο Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου στοχεύουμε στην υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση, ώστε οι σπουδαστές μας να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Οι προσπάθειές μας για τη βέλτιστη εφαρμογή σύγχρονων αναλυτικών προγραμμάτων, σε συνδυασμό με τη θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση, που παρέχεται με τη βοήθεια και τη συνεχή στήριξη έμπειρων εκπαιδευτών, αποσκοπούν στην απόκτηση επαγγελματικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων που θα τους οδηγήσουν στην άμεση ένταξη και ανέλιξη στην αγορά εργασίας.



Για την επίτευξη του στόχου μας, προωθούμε παράλληλα δράσεις για κατάρτιση σε χώρους εργασίας αλλά και εξωστρέφειας με σκοπό τη σύνδεση του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου με την αγορά εργασίας. Με αυτές τις δράσεις, δίνουμε τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να εκπαιδεύονται βιωματικά σε όσο το δυνατόν ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας αλλά και να αποκτούν άμεση πρόσβαση και επαφή με επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους γενικότερα. Παράλληλα, δημιουργούμε ένα περιβάλλον για την καλλιέργεια και ενεργοποίηση των ταλέντων των σπουδαστών μας.



Μέσα από τη νέα μας ιστοσελίδα “Training Experience | Εμπειρίες κατάρτισης – Προοπτικές καριέρας” που έχουμε δημιουργήσει, στοχεύουμε να παρουσιάσουμε όλες τις δράσεις εξωστρέφειας και σύνδεσης του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου με τις επιχειρήσεις και την αγορά εργασίας, μέσα από τις οποίες δημιουργούμε σύγχρονες προοπτικές καριέρας για τους σπουδαστές μας.



Μπορείτε να τη δείτε στη διεύθυνση https://experience.iekmesol.gr

Δρ Γιάννης Χατζής

Δ/ντής ΔΙΕΚ Μεσολογγίου

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ