2023-06-08 13:20:01
Φωτογραφία για Γιατί ολοκληρώθηκε το «Shopping Star» με την Βίκυ Καγιά;
Ολοκληρώθηκε το «Shopping Star» και η Βίκυ Καγιά έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για το πώς αισθάνεται που τέλειωσε η συνεργασία της με το Shopping Star και το κανάλι, αλλά και για το μέλλον της τηλεοπτικά.

«Κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και σήμερα έιναι σφιγμένο το στομάχι όλων, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα, γιατί κλείνει ένας τεράστιος κύκλος 7 χρόνων. Το έχουμε αγαπήσει όλοι πάρα πολύ. Αλλά έφτασε το τέλος του για εμένα. Ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος για διάφορους λόγους», είπε αρχικά το πρώηνμοντέλο για την τελευταία της μέρα γυρισμάτων.

«Ήρθε και αυτή η συνεργασία στο τέλος της, όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Έχει να κάνει και με τον άνθρωπο αυτό. Ένας άλλος άνθρωπος θα έλεγε "Εντάξει, αφού η εκπομπή μου κάνει πάρα πολύ καλά νούμερα, οκ να συνεχίσω". Αλλά υπάρχει και το κομμάτι το δημιουργικό, το κομμάτι του πόσο κουράστηκες και τι έχεις να δώσεις και πόσο πιστεύεις ότι μπορείς να συνεχίσεις σε κάτι, αν αυτό μέσα σου, αν δεις αμφιβολίες και πιστεύεις ότι έχει έρθει και έχει κλείσει μέσα σου, καλό είναι να κάνεις πίσω και να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Δεν είναι όλα λεφτά στη ζωή και νούμερα», σχολίασε η Βίκυ Καγιά για τους λόγους που δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν ως παρουσιάστρια της εκπομπής.


Και πρόσθεσε: «Ήταν μια απόφαση προσωπική δική μου που την επικοινώνησα στο κανάλι, έχουμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση. Είμαι μόνο ευγνώμων».

Τέλος, σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Όχι, κρατάω φλαμίνγκο, δεν κρατάω μαχαίρι. Δεν είναι η ώρα να τις δούμε και να τις εξετάσουμε».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ