2023-06-08 14:00:05
Φωτογραφία για Ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα, ούτε για φέτος...
Στο  Hautes Grecians 2023 που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/6 στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας συνάντησε τη Τζένη Μπαλατσινού η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου.(δες εδώ φωτογραφίες από το event)

Στις δηλώσεις της, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει κάποιος στον χώρο εργασίας του και το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά.

«Η περιποίηση είναι κάτι πολύ προσωπικό. Για μένα περιποίηση δε σημαίνει ότι πρέπει να πάω κομμωτήριο ή να βαφτώ, καθαρή να είμαι, καθαρά να είναι τα ρούχα μου, ευδιάθετη να είμαι… Μόνο δύσκολες στιγμές υπάρχουν όταν εργάζεσαι συνέχεια, οι οποίες σε εξελίσσουν και σε κάνουν να γίνεσαι καλύτερος. Οι βεβαιότητες δεν είναι ποτέ βεβαιότητες, πάντα έρχονται να τις ματαιώσουν και να εξελιχθείς να γίνεις καλύτερος» είπε η Τζένη Μπαλατσινού και συνέχισε:

«Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε για πάντα ή για ένα χρονικό διάστημα; Η Βίκυ Καγιά είναι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει τηλεοπτικά και θεωρώ ότι κάτι θα ξανακάνει… Δε ξέρω τι θα έκανα αν του παραχρόνου με έπαιρνε η Βίκυ Καγιά και μου ζητούσε να κάνουμε μαζί κάτι τηλεοπτικά. Του παραχρόνου ποιος ζει, ποιος πεθαίνει. Όχι, ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για μένα, ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου, ούτε για του παραχρόνου».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ