2023-06-09 11:21:52
Φωτογραφία για Πιπεράτα, χιουμοριστικά και παραπολιτικά: Φυτρώσανε μουστάκια στα «Καθαρά Χέρια». Μονιάσανε και πάλι. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες….
Πιπεράτα, χιουμοριστικά και παραπολιτικά: Φυτρώσανε μουστάκια στα «Καθαρά Χέρια». Μονιάσανε και πάλι. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες….

Αρθρογραφώντας ‘’Επί τον τύπον των ήλων’’.

Τα ενδοοικογενειακά καβγαδάκια στα «Καθαρά Χέρια» συνεχίζονταν μέχρι χθες αργά το βράδυ, αλλά τελικά μονιάσανε. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Κάπου χάλασε η κόλληση με τον Ερωτόκριτο Γαλούνη, αν και το πιο πιθανό είναι, να θυμηθούν το παρελθόν, που ο ένας προλόγιζε και ο άλλος επαινούσε και να ξανασμίξουν. Μετά την προσέγγιση στα Hotelia του Αγρινίου, όπου είχαμε την αρχική πρόταση υποψηφιότητας στον Γαλούνη και αν δεν θες έλα να σε φτιάξουμε Γενικό Γραμματέα να κουμαντάρεις τον Δήμο και μετά από λίγες μέρες, έπεσε σύρμα και εντολή και άλλαξε το ποίημα. Είσαι το παλιό, μη μπεις ψηφοδέλτιο, έλα μόνο Γενικός Γραμματέας και εκεί η σούπα χάλασε Ακολούθησε πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ τους με βαριές αλληλοκατηγορίες…


Τα «Καθαρά Χέρια» με fake news και λάσπη στον ανεμιστήρα, προσπάθησαν να χρεώσουν τον Γαλούνη στη παράταξη Τριανταφυλλάκη(!!!) και δώστου ανακοινώσεις για να μας ενημερώνουν για το που ξεβρά… στηκε η παράταξη Γαλούνη και για την ηθική του καταρρέοντος ηγεμόνα και δώστου ζωγραφιές με μουστάκια και δώστου «ανώνυμα» σχόλια…

Και «πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις απαρνήση με» και στα «Καθαρά Χέρια» φύτρωσαν μουστάκια!!! Ραντεβού με Γαλούνη στα Hotelia του Αστακού τώρα, μήπως η αρμύρα της θάλασσας μας εμπνεύσει και θυμηθούμε τα παλιά πόσο αγαπημένοι ήμασταν. Το Αγρίνιο δεν έχει θάλασσα, έχει λίμνη, μπορεί να έφταιγε αυτό που μανουριάσαμε.

Με αυτά και αυτά μάλλν πιστεύουνε ότι τα βρήκανε. Όλα τελικά ήταν θέμα δούναι και λαβείν. Ο Ερωτόκριτος θέλει υποψηφιότητα και ρόλο στη διοίκηση του Δήμου αν γίνει κάνα θαύμα και ψηφιστεί από τους Ξηρομερίτες και ο Σάββας απάντησε ότι θα το αποφασίσει με την εκλογική του επιτροπή!!!! Μάλλον σήμερα το πρωί συνεδρίασε η περιβόητη εκλογική επιτροπή και έδωσε το πράσινο φως!!!

Με αυτά και αυτά, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί οι τύποι παρέδωσαν χρεοκοπημένο και καταρημαγμένο το Δήμο Ξηρομέρου το 2019.

Εσείς θα εμπιστευόσασταν σε αυτούς να διοικήσουν έστω και περίπτερο;

Για πείτε…
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ